Heidi Klum lánya 20 éves lett - így festett a gyönyörű Leni a szülinapi buliján - Fotók

Leni Klum
Leni Klim/Instagram -
Bár Leni édesapja Flavio Briatore, Seal örökbe fogadta és úgy szereti, mint ha az édesgyerneke lenne.

Május 4-én töltötte be a 20. évét Leni Klum. A tiszteletére rendezett buliról fotók is készültek, amelyeket a büszke édesanya az Instagramján osztott meg. 

A szupermodell, Heidi Klum lánya igazán szerencsés, örökbefogadó apjával, Seallel köztudottan imádják egymást, a zenész pedig mindig is szuperlatívuszokban beszélt a lányról, akit sajátjaként nevelt fel.  Amikor Leni 19 éves volt az Instagramon a következőket tette közzé:  „New Yorkban azzal a fiatal nővel, aki 19 évvel ezelőtt jobbá tette az életemet. Köszönöm Leni, hogy jobb emberré tettél”.

Heidi Klum még 2003-ban randevúzott Flavio Briatore üzletemberrel, majd még annak az évnek a végén jelentette be terhességét. Nem sokkal ezután a pár szakított, és a szupermodell és Seal egymásba szerettek, így amikor 2004 májusában megszületett Leni, már együtt voltak. Seal 2009-ben fogadta örökbe az akkor 5 éves kislányt.

„Seal Leni apja” - mondta Heidi, amellyel mindenki számára világossá tette, Flaviónak nem lesz szerepe a kicsi életében, Seal pedig 2017-ben így nyilatkozott: „Nincs jelentősége annak, hogy nem én vagyok Leni vér szerinti apja. Bárki nemzhet gyereket. Nagy ügy! A gyerek nevelése a fontos. Flavio nincs kapcsolatban Lenivel, de nem azért, mert rossz ember, hanem mert nem akarja folyamatos feltűnésével összezavarni”. 

Seal és Heidi Klum 2012-ben elváltak. Pár év múlva arról lehetett hallani, hogy újra egymásba szerettek, de ez nem bizonyult igaznak. 51 éves szupermodell férje jelenleg, a 20 évvel fiatalabb Tom Kaulitz, Heidi pedig nagyon boldog családja körében. 

Heidihez hasonlóan időközben Leni is sikeres modell lett...

... pár éve pedig nagy port kavart az a kampány, amelyben anya és lánya fehérneműben pózoltak


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.