Meghan Markle a ruhájával üzent a királyi családnak: „Wallis könyvéből játszik”

Meghan Markle, Nigéria
AFP - AFP
pimaszság Meghan Markle Nigéria Harry herceg
Meghan Markle és Harry herceg pénteken iskolalátogatással kezdték nigériai útjukat, de a nemzetközi sajtó nem csak azzal foglalkozott, milyen a kedvesen bántak a diákokkal. Meghan Markle a királyi családnak üzenhetett a ruhájával.

A 42 éves sussexi hercegné - a tőle megszokott módon - most is csodásan nézett ki: Nigériai útjuk első napján egy Heidi Merrick által készített, hátul nyitott, barackszínű maxiruhát viselt - és véletlenül (vagy nem)  darab neve nem más, mint "Windsor". A ruha a tervező 2018-as kollekciójából származik. Meghan Markle röviddel a házasságkötése előtt vagy után vásárolhatta meg a darabot.

Meghan Markle, harry herceg, Nigéria
Meghan Markle a Windsor nevű ruhában
Forrás: AFP

Meghan Markle ruhája beindította a kommentelőket

Ahogy az lenni szokott, az internet népe azonnal találgatásokba kezdett. Vajon irónia, hogy a hercegné 2024-ben egy, a királyi család nevével ellátott ruhdarabot visel?

„Eddig megpróbálták teljesen kitörölni a Windsorokat az életükből, erre itt jön Mrs. Sussex egy 'Windsor' nevű ruhában, haha!!!" - írta egy X- felhasználó.

„Meggyőződésem, hogy ezt szándékosan csinálja. Egy célja van, hogy beszéljenek róla, nem az elismerés. Wallis kézikönyvéből játszik" - tweetelte egy másik személy. Wallis Simpson miatt mondott le a trónról II. Erzsébet királynő nagybátyja, VIII. Eduárd 1936-ban. Feláldozta az uralkodást a szerelemért, mindenképpen feleségül akarta venni a színésznőt.

„Ez komoly, hogy a Windsor nevű ruhát választotta, vagy csak pimaszkodik?" - kommentálta egy másik rajongó a posztot.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.