Vajna Tímea állást kapott, kiderült, miből élj majd

Forrás: Instagram/timeavajna -
halál társügyvezető öröklés Andy Vajna munka állás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint állást kapott Vajna Tímea. Úgy tudni, hogy elhunyt férje, Andy Vajna magyarországi érdekeltségeit irányítja majd társügyvezetőként.

Március 1-jétől Vajna Tímea lett az AV Invetsments Kft. társügyvezetője – írja a Blikk. Sajtóértesülések szerint a Cégbírósághoz már megérkezett a kérelem a kinevezéssel kapcsolatban.

Vajna Tímea munkát kapott Forrás: Instagram/timeavajna

A cég a januárban elhunyt Andy Vajna magyarországi érdekeltségeit fogja össze. Úgy tudni, hogy Tímea mellett két ügyvezetője van a cégnek, az özvegy pedig egyikükkel együtt rendelkezik majd aláírási joggal.

Azt írják, bár a cégvezetés összeállt, a hagyatéki eljárás még egy évig is eltarthat.

Felmelegített kapcsolatok: sztárszerelmek, amelyek legalább egyszer véget értekhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-felmelegitett-kapcsolatok-sztarszerelmek-amik-legalabb-egyszer-veget-ertek.htmlA legtöbb ember az élete során megtapasztalta már, milyen szakítani, majd ismét összejönni valakivel. A sztárok sem kerülték el ezt az élethelyzetet, de nem mindig lett boldog az újra felmelegített kapcsolatok vége. Vannak, akik csak egyszer, vannak, akik többször is megpróbálták külön, majd újra együtt. Íme, azok a hírességek, akik átélték már a se veled, se nélküled viszonyt. TV + SztárokOrigoDurván kiakadt a Fonogram-zsűrijére Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/sztarok/20190410-durvan-kiakadt-a-fonogram-zsurijere-kapocs-zsoka.htmlMajka után Kapócs Zsóka is kiakadt: nem érti, hogyan nyerhette meg a Fonogram-díjat a Krúbi. TV + SztárokOrigoGyermekkori csínytevéséről vallott Palotás Petra: a mai napig szégyellihttp://www.life.hu/sztarok/20190410-gyermekkori-csinyteveserol-vallott-palotas-petra-a-mai-napig-szegyelli.htmlEgy kínos történetet osztott meg a kamerák előtt Palotás Petra. TV + SztárokOrigo27 éves korában elhunyt a díjnyertes tévés, Alexa Valientehttp://www.life.hu/sztarok/20190410-27-eves-koraban-elhunyt-a-dijnyertes-teves-alexa-valiente.html27 éves korában elhunyt az ABC producere, Alexa Valiente. TV + Sztárok--Jude Law-t fecskében fotózták le a velencei tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-jude-lawt-fecskeben-fotoztak-le-a-velencei-tengerparton.htmlMár Az ifjú pápát forgatja Jude Law. A lesifotósok így a velencei tengerparton kapták lencsevégre hiányos öltözetben. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Szép kis nap! gyermekszínésze, Mae Whitman http://www.life.hu/sztarok/20190410-igy-nez-ki-ma-a-szep-kis-nap-gyermekszinesze-mae-whitman.htmlAz angyali szépségű Mae Whitman gyermekként kezdte a karrierjét, szerepelt a többi között a Szép kis nap! című filmben is: így néz ki ma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.