Vihar a paradicsomban: repedezik Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata

Los Angeles Premiere Of Warner Bros. "The Flash" - Arrivals, Jennifer lopez és Ben Affleck
FilmMagic - Rodin Eckenroth
válság házasság Ben Affleck kapcsolat Jennifer Lopez
A mézesheteknek határozottan vége: Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata próba elé került.

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata olyan is lehetne, akár egy tündérmese: az elválasztott szerelmesek újra egymásra találtak. Ehhez azonban túlságosan sokszor látja a nyilvánosság morcosnak vagy unottnak a színészt... 

Mindenki emlékszik arra, hogy Ben milyen szenvedő ábrázatal kínlódta végig a Grammy-gálát, ahogy azt sem fogja senki sem elfelejteni, hogy bevágta Jennifer Lopez után a kocsiajtót. Mindezek ellenére a boldogságukról szóltak a hírek, az énekesnő pedig egy egész albumot szentelt a szerelmüknek, amiről még egy - nem túlságosan nagy sikerű - dokumentumflm is készült. A szerelmük azonban nem a forgatókönyv szerint alakul...

65th GRAMMY Awards - Show Jennifer Lopez Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck a Grammy-gálán
Forrás: Getty Images 

Ben Affleck éppen Los Angelesben forgat, míg Jennifer Lopez New Yorkban dolgozik. "Ez az első hosszabb időszak, amit külön töltenek, és mindketten más-más módon dolgozzák fel ezt" - mondta a pár egy ismerőse. Míg Ben örül annak, hogy elfoglalt, Jennifer Lopez bizonytalanná vált, szüksége van az állandó támogatásra. 

"Állandó megerősítésre van szüksége, hogy szeretik és imádják, de ebből most nem sokat kap, Ben pedig védekezik és rosszkedvűvé válik." A barátaik azt mondják, a kapcsolatukon már látszanak a repedések. 

"A mézesheteknek határozottan vége" - teszi hozzá a forrás. "Ha házasok akarnak maradni, mindkettőjüknek változtatniuk kell a viselkedésükön."

Az sem segít, hogy Jennifer Lopez az utóbbi időben nem brillírozik. "Jennifer bukása már egy ideje előre látható volt, és ez csak az ő hibája, mert ő az, aki ennek a hátterében áll" - mondta egy másik forrás. "A látszat világában él, és az emberek már nem veszik be a színjátékot. Csalónak és nárcisztikusnak tartják, és olyasvalakinek, aki nem érzékeli a körülötte lévő valós világot."

Ben Affleck egy dologot kért Jennifer Lopeztől, amikor újra összejöttek: nem kapta meg

Tündérmesébe illő Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmi története, hiszen csaknem 20 év után találtak újra egymásra, de a páros már nagyon más értékrend szerint éli az életét. Amikor újra összejöttek, Ben Affleck egyetlen dolgot kért az énekesnőtől, aki ennél jobban nem is tudta volna semmibe venni szerelme kívánságát.


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.