Forog a Wednesday 2.: ha ezt a karaktert várod, csalódni fogsz

New Netflix TV series "Wednesday"
Netflix/Planet Photos - PLANET PHOTOS
Netflix wednesday Jenna Ortega szereposztás
Írországban forog a Wednesday 2. évada. A Netflix bejelentette a szereplőgárdát, valamint azt is, hogy kit nem foglalkoztatnak tovább a sorozatban.

Jenna Ortega visszatér Wednesday Addamsként, de Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez és Luyanda Unati Lewis-Nyawo is a szereplőlistán van. Ám akik arra számítanak, hogy Xavier Thorpe karaktere is feltűnik, csalódnak majd, ugyanis a Netflix közleményt adott ki, hogy a szexuális zaklatással vádolt Percy Hynes White-tól megvált.

Jenna Ortega - az új Sikoly-film premierjén egy a ruháján éktelenkedő kék folttal hívta fel magára a figyelmet - az új évadról már a forgatás előtt, a szövegkönyv alapján szuperlatívuszokban beszélt: „Már pusztán a forgatókönyvek olvasása is izgalmas volt, látni ezt a sok új karaktert, akik beköszönnek a második évadban. Egyértelműen bővítjük a természetfeletti világhoz kapcsolódó dolgokat a szériában. Az első évad tele volt farkasemberekkel, vámpírokkal és hasonlókkal. Véleményem szerint ezúttal egy kicsit többet kapunk ezekből” – nyilatkozta.

A platform az új szereplők névsorát is nyilvánosságra hozta, akik a következők: Billie Piper, Evie Templeton,  Owen Painter, Noah Taylor és Steve Buscemi, Thandiwe Newton pedig vendégszereplőként fog feltűnni. Az Addams Familyben és a Vissza a jövőbe sztárja Christopher Lloyd is szerepet kapott, ám azt még nem tudni, pontosan mit. 

A 2022-ben debütált Wednesday hetekig vezette a Netflix toplistáját, 12 Emmy-díjra jelölték, négyet meg is nyert.


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.