Brigdet Jones 4.: kiszivárogtak az első képkockák a filmből

Bridget Jones, Renée Zellweger
Forrás: AFP -
paparazzi Colin Firth Bridget Jones Hugh Grant Renée Zellweger
Renée Zellwegert a héten Londonban látták. A színésznőt a Bridget Jones 4. részének forgatásán kapták lencsevégre.

A film 4. részéről annyit biztosan lehet tudni, hogy Bridget Jones egyedülálló, kétgyermekes anyaként ismét a szerelmet keresi. Mark Darcy (Colin Firth) halála után egy 28 éves fiatal fiúval (Leo Woodall) randevúzik, ám feltűnik az életében a régi nagy Ő is, mégpedig Daniel Cleaver (Hugh Grant) személyében, így minden adott ismét egy szerelmi háromszöghöz.  A színész korábban azt nyilatkozta, hogy nem neki való már a szívtipró szerep, öregenek és kövérnek érzi magát hozzá, de a forgatókönyvet olvasva, mégis kötélnek állt. 

Daniel Cleaver és Jones még mindig jó páros lehetnek - nyilatkozta, Zellweger pedig még áprilisban közös fotókat tett fel az Instájára. 

A forgatási fotókon (amit a videó elején láthatsz) a Renée zöld midiruhát, fekete kardigánt és szürke gyapjúkabátot viselt. Haját kontyban hordta és a stylistok erre a jelenetre visszafogott sminket álmodtak meg neki. Zellweegert - akiről itt olvashatsz bővebben - később, az esti jelenet felvétele után a forgatócsoporttal látták sétálni és azt is kiszúrták, ahol kedvesen integetett a kameráknak. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.