Friss fotó készült Diana hercegné végső nyughelyéről: különleges pillanatban örökítették meg

Diana hercegné, Diana
Tim Graham Photo Library via Get/Thinking -
Earl Charles Spencer fotó Diana hercegné
Diana hercegnét a családi birtokon lévő tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra. Öccse erről a területről osztott meg friss felvételt.

Diana hercegnét gyerekkori otthona közelében, az Althorp House birtokon található tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra, habár létezik olyan összeesküvés-elmélet, ami szerint a néhai hercegnét mégsem ott temették el, de ezt Diana sógornője korábban cáfolta. A területre egyébként a Spencer család 36 tölgyfát is ültetett, ezek szimbolizálják Diana életéveit. A birtok ezen részéről osztott meg Earl Charles Spencer, vagyis Diana öccse egy lélegzetelállító fotót az Instagram-oldalán. A felvétel napfelkeltekor készült, a fények különleges hangulatot kölcsönöznek a képnek.

Eredetileg Dianát a helyi templom családi kápolnájában temették volna el, a biztonsági problémák miatt azonban Charles a saját kezébe vette az irányítást, és a birtokon található privát kis szigetet választotta inkább Diana nyughelyéül, távol a látogatók kíváncsi tekintetétől. Még az odavezető kis hidat is lebontották, hogy a néhai hercegné sírja ne váljon látványossággá. 


 


 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.