Nagymamák és nagypapák ropják a TikTokon - Megmutatják, hogy táncoltak a 80-as években

tánc otthon
Shutterstock - fizkes
nagymama TikTok TikTok-trend tánc
Olyan milliós megtekintéseket követelnek manapság a TikTok-őrületek, amikről álmodni sem mer az ember. Így volt az indiai menyasszonyi sminkes videók esetében, és a Barbara's Rhubarb Bar tánctrendnél is. A következő őrület az 1980-as évekbeli táncmozdulatok, amelyeket a nagyszüleinktől tanulhatunk.

A TikTok Barbara's Rhubarb Bar tánctrendje mellett megjelent egy hasonlóan népszerű változat is, ami szintén többmilliós megtekintéseket hoz. Ugyanis manapság az a menő, ha egy videóban megkérdezzük a szüleinket és a nagyszüleinket arról, hogyan táncoltak ők az 1980-as években. A humor persze abban rejlik, hogy meg is mutatják a mozdulatokat, amiket ti is imádni fogtok! 

 

Legyen nő, férfi, szülő, nagyszülő, mindenki szívesen mutogatja azokat a bizonyos táncmozdulatokat. Nem lepődnénk meg azon sem, ha legközelebb fordított szerepek lennének, amikben a szülők kérik meg a gyermekeiket, hogy táncoljanak 2024-es népszerű mozgások alapján!

A videókban hallatszó remix ikonikussá vált, a táncmozdulatokkal elért videókért pedig milliók rajonganak! 

@_miamimonkey Do we all have the same mom? 😂 I thought y’all were joking until I had her do it blindly 😂 @Savvy Sandy #fyp #foryou #foryoupage #80sdancemoves #80smusic ♬ original sound - Tiktok / IG strategy 🚀

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.