Készül a temetésre a Buckingham-palota: Károly sokkal betegebb, mint hisszük

III. Károly király
Shutterstock/Frederic Legrand -
királyi család betegség temetés III. Károly III. Károly király
Mindenki aggódik Károly királyért, amióta az uralkodó bejelentette, hogy daganatos megbetegedéssel küzd. Ugyan most vissztérne néhány feladatához, ám a hírek szerint sokkal betegebb, mint ahogy azt kommunikálják.

Nem biztatóak a  75 éves III. Károly egészségi állapotáról szóló hírek. A források szerint a rákos megbetegedéssel küzdő király egészségi állapota "fokozatosan romlik", ami nagyon aggasztja a barátait és a palotát is.

Egy barátja megosztotta, hogy Károly király sokkal betegebb, mint azt a közvélemény gondolja, de "eltökélt, hogy legyőzi, és mindent bevetnek a betegség ellen". 

"Mindenki optimista, de nagyon rossz állapotban van. Rosszabbul, mint ahogy azt kommunikálják"

 - mondta a királyi család egy barátja. Ez a súlyos helyzet 

arra késztette a Buckingham-palota tisztviselőit, hogy felülvizsgálják a temetéséről szóló terveket, amelynek kódneve a "Menai-híd hadműveletet": a név egy walesi függőhídra utal. A terv tartalmazza halálának bejelentését, a hivatalos gyász időszakát, valamint állami temetésének részleteit. 

A király nagyrészt távol maradt a reflektorfénytől azóta, hogy tavaly februárban bejelentette diagnózisát, de most a visszatérését tervezi, amelyet egy friss fotóval jelentettek be. Azt azért leszögezték, hogy ebben a helyzetben semmit sem lehet garantálni. "Minden jövőbeli terv továbbra is az orvosok tanácsától függ" és az elsődleges szempont az, hogy "minimalizáljuk az Őfelsége további gyógyulását fenyegető kockázatokat."


 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.