A nagybetűs NŐ: Jennifer Lopez káprázatos alakjának 5+1 titka

Jennifer Lopez
Getty Images -
bombanő alak táplálkozás Jennifer Lopez
50 felett is ragyog, egy deka felesleg nincs rajta és egészséges mint a makk. Úgy fest, mint ha megállította volna az időt. De vajon hogyan éri el mindezt?

Ahogy írtunk is róla, a Met-gálán minden szem a pucérruhát viselő Jennifer Lopezre szegeződött. A világsztár lenyűgözően nézett ki a Daniel Roseberry tervezte szettben.

J.Lo azonban nem csupán most, hanem minden megjelenésével magára vonzza a tekinteteket, ha pedig nem tudnánk, hogy 54 éves, egész biztosan nem mondanánk meg róla. 

A híresség mindig is nagy hangsúlyt fektetett az életmódjára, nézzük, hogyan őrizte meg szépségét és bomba alakját 50 felett is. 

1. Kizárólag bio élelmiszereket eszik

2. Rengeteg vizet iszik

3. Kerüli a feldolgozott élemiszereket

4. A tányérja kétharmadát leveles zöldségek teszik ki

5. Mindennél fontosabb számára az énidő

6. Étteremben sem csábul el: ott is mindig egészséges fogásokat választ, mint a hal és a saláta

Bár ezek szigorú szabályoknak tűnnek, Jennifer azt állítja, süti és csokit is majszol néha, ha nagyon megkívánja, tehát az édesség sincs nála tiltólistán. Korábban elmondta, hogyan néz ki egy napja a táplálkozás szempontjából.

Reggeli: általában egy fehérjedús turmix, amiben van fehérjepor, eper, málna, áfonya, görög joghurt, fahéj, méz, jégkocka és egy csipetnyi friss citromlé.

Ebéd: általában halat vagy szárnyast választ, amit zöldségekkel, például brokkolival, cukkinivel fogyaszt, de nagy kedvence a finomra vágott kelkáposzta egy kis sajttal, tökmaggal, friss citromlével, extraszűz olívaolajjal és darált medvehagymával.
Nassolás: J. Lo sokat van úton, és gyakran nincs ideje arra, hogy rendes ételt egyen. A rohanással teli napokra egészséges snackeket választ és rengeteg gyümölcsöt fogyaszt.

Tudtad?

Két dolgot soha nem enne meg Jennifer Lopez, mégpedig a lazacot és a bogyós gyümölcsöket. Persze nem azért, mint ha ezek egészségtelenek lennének, egyszerűen ki nem állhatja őket - állítja egykori séfje, Kelvin Fernandez.



 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.