Victoria Beckham házasságának titkai: amikről még soha nem beszélt Daviddel kapcsolatban

Victoria Beckham és David Beckham
Northfoto -
szerelem David Beckham házasság család Victoria Beckham
Hollywood egyik álompárja. Victoria Beckham a mai napig odavan férjéért, David pedig imádja szép feleségét.

Victoria és David: örök szerelem

Július 4-én ünnepli Victoria és David Beckham a 25. házassági évfordulójukat. Ennek apropóján Victoria Beckham Gwyneth Paltrow Goop podcastja vendégeként arról beszélt, hogyan alakult a kapcsolata a két és fél évtized alatt férjével. 

Victoria Beckham, David Beckham
Victoria Beckham és David Beckham nem sokára 25 éves házassági évfordulójukat ünneplik.
Forrás: WireImage

 „Jobban szeretem, mint amikor először találkoztam vele” - nyilatkozta Victoria Beckham. „Tulajdonképpen együtt nőttünk fel, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy David mellett a gyerekekre és a karrieremre is koncentrálhattam.” 

Victoria: „a család az első”

A párnak négy gyermeke van:  Brooklyn, 25, Romeo, 21, Cruz, 19,  Harper 12 éves. 

Az 50 évesen is gyönyörű Victoria Beckham hozzátette, hiába a nagy család, David futballkarrierje, az ő vállalkozásai, arra mindig odafigyeltek, hogy szakítsanak időt egymásra. 

Annyi időt töltünk együtt és a gyerekekkel is, amennyit csak tudunk, odafigyelünk arra, hogy közösen vacsorázzuk és akkor megbeszéljük, kinek, hogy telt a napja. Ez elképesztően fontos 

- vélekedik Victoria és hozzátette, sokszor még edzeni is együtt mennek. 

Házasságukat Rebecca Loos sem tehette tönkre

A kapcsolatuk 27 éve után - amelynek egy igazán fájdalmas epizódja volt, amikor Rebecca Loos azt állította, David félre lépett vele - Victoria elmondta, hogy ő és David (49) még mindig nagyon élvezik egymás társaságát, és gyakran edzenek együtt.

Nagyon tiszteljük egymás karrierjét és szenvedélyeit. Mindig éreztetem vele, hogy ő az önmaga legjobb verziója és ezt viszonozza. 

Beckhamék egyébként a közösségi oldalaikon is gyakran kifejezik egymás iránti szerelmüket. Victoria 50. születésnapjára férje egy megható videomontázst tett közzé, amelyben közös életük fontos pillanait sűrítette.

Victoria Beckham, David Beckham
Forrás: Northfoto

 Boldog születésnapot a gyönyörű feleségemnek… Légy büszke arra, amit elértél, elértél és felépítettél, az üzletasszonyra és természetesen arra, hogy feleségül mentél egy angol kapitányhoz. De a legnagyobb sikered a gyermekeid, ahogy szereted és tanítod őket… Nincsenek szavak arra, mennyire szeretünk téged, legyen olyan különleges napod, amit megérdemelsz

 - írta a felvételekhez. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.