Sarka Kata bikinis fotójától olvadozunk

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába repkednek kint a mínuszok, a gyönyörű műsorvezető megszabadult a ruháitól egy fotózás kedvéért.

Sarka Kata ismét megmutatta tökéletes alakját. A LifeNetwork műsorvezetője joggal lehet büszke testére, hiszen mindennap keményen edz azért, hogy ilyen formában legyen. A bikinis képein is látszik eltökéltségének és kitartásának eredménye, ennél kidolgozottabbak már nehezen lehetnének az izmai.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Sportolj úgy, hogy tényleg legyen eredménye: Keresd meg a neked való mozgást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160120-mozgas-edzes-es-alakformalas-mi-szerint-erdemes-valasztani.htmlAz új év elején sokan megfogadják, hogy végre elkezdenek mozogni, mostanra azonban már többnyire alábbhagyott a lendület. Pedig ilyenkor érdemes szokássá tenni a heti többszöri edzést, tavasszal és nyáron ugyanis lényegesen több kifogást találni arra, miért is nincs kedvünk edzeni. De milyen mozgást válassz, ha fogyni akarsz, és milyet, ha csak a fittség a cél? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--Ez Justin Theroux tökéletes testének titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jennifer-aniston-elarulta-justin-theroux-tokeletes-testenek-titkat.htmlJennifer Aniston férjének soha nem kellett a kilókkal küzdenie. A színésznő elárulta, hogyan tartja magát formában Justin! Ez Zsír!--Apró sortban edzette popsiját Hódi Pamelahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-apro-sortban-edzette-popsijat.htmlPamela ellátogatott egy Miami-i edzőterembe, hogy kicsit gyúrjon a popsijára. Ennek Berki Krisztián különösen örült, mert, ahogy fogalmaz: szeretné "használni is ezt a popsit". Ez Zsír!--Koloszár Enikő fitneszvilágbajnok a saját testsúlyos edzésre esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-koloszar-eniko-fitneszmodell-edzesrol-eletmodrol-dietarol-meselt.htmlA 23 éves fiatal lány nagyon tudatosan edz, és figyel az életmódjára, és tisztában van azzal is, milyen hatékonyak a saját testsúlyos edzések. Többek között elért sikerekről is faggattuk Koloszár Enikőt, aki elárulta azt is, szerinte mi a nőies alak titka. Ez Zsír!--Józan László brutális izmokat növesztetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-es-a-vigszinhaz-dzsungel-konyve-szereploje-brutal.htmlA Dzsungel könyve kis Mauglija igazi férfivá érett. A színész megmutatta milyen, amikor az edzőteremben dagasztja izmait. Ez Zsír!--Teljesen elolvadtunk Chris Hemsworth bicepsze láttán - Micsoda pasi!http://www.life.hu/ez-zsir/20160121-chris-hemsworth-izmos-testevel-sokkol-minket-micsoda-bicepsz-szexi-foto-a-sztarrol.htmlA sármos színész leruccant a barátiaval egy kis iszogatásra a tengerpartra, ahol megmutatta dögös felsőtestét a rajongóknak. Lettünk volna az ott strandolók helyében! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.