Hargitai Bea savas hámlasztással szépül

Forrás: Instagram/Hargitai Bea -
szépségápolás Hargitai Bea savas hámlasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres modell mindig is odafigyelt a külsejére, ám most egy olyan eljárást választott, amelyet még sosem próbált ezelőtt.

A 33 éves édesanya számára nagyon fontos a megjelenés, de nem csak azért, mert közszereplő. Már tini korában is rendkívül odafigyelt kinézetére, így számára ez teljesen természetes.

Hargitai Bea büszkén vállalja szülés utáni alakját is Forrás: Instagram/Hargitai Bea

A kémiai hámlasztást annak tudatában választotta, hogy fájdalommal és több napos regenerálódással jár. A modell speciális fájdalomcsillapítókat kapott a kezelés előtt, és az eljárást követően nem sokkal már el is hagyhatta a klinikát. Még további egy hétig hámlott a bőre, de az idő haladásával egyre szebb lett az arca, míg végül el nem érte a kívánt hatást.

Amerikában ez már bevett gyakorlat, rendszeresen veszik igénybe a hámlasztásos módszert, de Bea úgy véli, neki elég lesz 6 havonta ismételni.

Férje nem díjazza az ehhez hasonló operációkat,

és a fájdalmas eljárásokat, mert számára a felesége ezek nélkül is szép.

Hargitai Bea az anyaságról: “Semmi más értelme nincs az életnek”, Hargitai Bea, anyaság, gyermek, Jason Forrás: Instagram/Hargitai Bea

„Nem kizárólag a férjemnek akarok tetszeni, magamnak is. Szeretném mindig a maximumot kihozni magamból." – mesélte a Story Magazinnak a szexi édesanya.

Éppen ezért a kezeléseken túl speciális diétával tartja kordában a súlyát, illetve hetente háromszor edzeni is eljár.

Állítólag Sarka Kata életében felbukkant egy új férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-sarka-kata-titokzatos-pasija-lehet-a-valsaguk-oka.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házasságának sorsa továbbra sem dőlt el. Külön élnek, de a békéltető tárgyalásukon nem jelentek meg. Válságuk okai között szerepelt féltékenység és eltávolodás is. Bár Hajdú várja vissza Katát, úgy tűnik a sztármami életében már egy új férfi tölt be fontos szerepet... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKínos baki! Meghalt Charlie Sheen a köztévé szerint http://www.life.hu/sztarok/20161201-charlie-sheen-meghalt-kinos-baki-a-kozteven.htmlSokan meglepődhettek, amikor csütörtök reggel megnézték az M1 egyik adását, ugyanis bejelentették, hogy a világsztár már nincs az élők sorában. TV + Sztárok--Itt folytatódik a Morning Show- Sebestyén Balázsék végre elárulják a várva várt titkothttp://www.life.hu/sztarok/20161201-eldolt-a-morning-show-sora-hamarosan-kiderul-hol-folytatodik.htmlRengeteg rajongó lett dühös és szomorú, amikor elhallgatott a Morning Show. A műsor befejezésének körülményei sem voltak teljesen tiszták, a tervezettnél előbb ért véget a leghallgatottabb reggeli adás. A Morning Show jövője eddig kétséges volt, de hamarosan kiderül, hogy folytatják Sebestyén Balázsék. TV + SztárokOrigoCicciolina retteg az adóhatóságtólhttp://www.life.hu/sztarok/20161201-cicciolina-oszinten-meselt-a-ferfiakkal-szembeni-elvarasairol.htmlAz egykori pornószínésznő őszintén mesélt az elvárásairól, a terveiről és a félelmeiről is. TV + Sztárok--Megvannak a Való Világ következő párbajozóihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-ati-ginaval-megy-parbajozni-valo-vilag.htmlHamarosan végéhez ér a Való Világ powered by Big Brother című játék, már csak 6 villalakó tartózkodik a luxusbörtön falain belül. Hétvégén újabb párbaj veszi kezdetét, akik pedig megküzdenek egymással: Ati és Gina. TV + Sztárok--Erre a pasira cserélte Amber Heard Johnny Deppet http://www.life.hu/sztarok/20161130-amber-heard-uj-pasija-johnny-depp-utan.htmlAmber Heard nem sokáig bánkódott a balhés válása után: a jelek szerint ismét közel került egykori kedveséhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.