Eva Mendes Ryan Gosling gyermekét hordja a szíve alatt?

Forrás: AFP -
Ryan Gosling terhesség Eva Mendes gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angol bulvárlap értesülései szerint Eva Mendes hét hónapos terhes, és még a gyermek születése előtt szeretne összeházasodni Ryan Goslinggal.

A világ egyik legszexibb férfija úgy tűnik, hamarosan apuka lesz, és így nők millióinak a szívét töri össze – már ha hinni lehet az OK! magazin forrásainak. A hír szerintünk több sebből is vérzik, hiszen a sztárpár igencsak hullámvölgyekkel teli kapcsolatban él. A forgatókönyv általában a következő: az egyik pillanatban még a házasságukat rebesgetik, a következőben pedig már a szakításuktól hangos a média. Eváról viszont már hónapok óta nem készült hivatalos fotó, úgyhogy előfordulhat, hogy valójában hatalmas pocakját rejtegeti.

Forrás: AFP

Egy bennfentes személy azt állítja, a színésznő már régóta készen áll az anyaságra, és egy megvalósult álom számára, hogy Ryannel oszthatja meg ezt az élményt. Ezt mindenképp meg tudjuk érteni...

Cuki családi fotó a várandós Kardashian lányrólhttp://www.life.hu/csalad/20140708-kourtney-kardashian-terhespocakja-es-kislanya-penelope.htmlSzépen kerekedik Kourtney Kardashian terhespocakja. Bájos fotó készült a sztárról.CsaládOrigoGólyahír! VV baba születetthttp://www.life.hu/csalad/20140708-leonidasz-a-valovilag-egykori-jatekosa-apa-lett-ha-mar-a-clebkarrier-nem-sikerult.htmlLeonidasz, a ValóVilág egykori játékosa apa lett. CsaládRTLKLUBVarázslatos fotók boldogan játszó gyerekekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140704-a-termeszetben-boldogan-jatszo-gyerekekrol-keszult-egy-varazslatos-fotosorozat.htmlBámulatos fotósorozat örökíti meg, hogyan mókáznak és élvezik az életet a gyerekek a világ különféle helyein, modern, hiperszuper kütyük nélkül, a természetben.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.