Óvszert sminkszivacs helyett- így sminkeljünk!

óvszer make-up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai világban már megszokhattuk, hogy a leleményesség határtalan, főleg ha a sminkelési technikákról van szó. Ezúttal a smink szerelmeseinek egy igen bizarr ötletet mutatunk meg: sminkelt magad óvszerrel!

Az interneten tarolnak azok a videók, ahol fiatal lányok vagy éppen

sminkesek óvszerbe csomagolt alapozó szivaccsal festik magukat.

Ez nem egy újabb polgárpukkasztás, valóban van értelme az arcunkon is használni az amúgy védekezésre szánt gumit.

A videókon jól látható, hogy a lányok több fajta megoldást is mutatnak, mindenki döntse el, neki melyik a szimpatikusabb: alapozó szivacsot vagy zselés anyagot, akár testápolót, krémeket is tehetünk az óvszer belsejébe, amit előtte alaposan lemostunk és eltávolítottuk róla a síkosítót.

Ez a megoldás egyrészt költséghatékony, hiszen a szivacs így nem tudja felszívni a festék nagy részét, másrészt higiénikus is, hiszen a gumit minden sminkelés után kidobjuk és a következőnél újat használunk. Aki kipróbálja, ossza meg velünk tapasztalatait!

Tóth Vera új külsőt villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170222-toth-vera-megujult-uj-haj.htmlTóth Vera nem régi önmaga, már ami a külsejét illeti: elképesztő fogyása után most a haját is megváltoztatta. TrendOrigoÁgyon térdelve pózol Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170221-sarka-kata-agyon-terdelve-pozolt-fotoval.htmlSarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami. TrendOrigoBritney Spears félmeztelen – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170220-britney-spears-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlBritney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét, és gyerekeit is példásan neveli. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami... Trend--Kulcsár Edina és párja Valentin-napi meglepetése – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170214-kulcsar-edina-es-parja-foto-valentin-napra.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja... TrendOrigoZimány Linda szexi szerepben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170209-zimany-linda-szexi-fotosorozata.htmlZimány sosem volt még ilyen szexi, és erre bizonyítéka is van... TrendOrigoGáspár Laci felesége egy gyönyörű bombázóhttp://www.life.hu/trend/20170124-gaspar-laci-felesege-gyonyoru-foto.htmlGáspár Laci és felesége elszöktek a hideg téli napok elől, és Dubajban pihenik ki az elmúlt időszak fáradalmait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.