Álarcot visel Kulcsár Edina - És nem is akármilyet

kozmetika arcbőr álarc szépészeti beavatkozás Kulcsár Edina Miss World Hungary Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2014 győztese világító arcmaszkot kapott, minderre egy szépészeti beavatkozás miatt volt szükség.

Kulcsár Edina szépségkirálynő, a Miss World világverseny győztesének első udvarhölgye szépészeti beavatkozások nélkül is gyönyörű. A sok smink azonban az ő bőrét is megviseli, ezért időnként szükség van arra, hogy egy profi kozmetikus kezelésbe vegye.

Forrás: Facebook/Edina Kulcsár

„Edina most egy tű nélküli mezoterápiás kezelésen vett részt. A maszk, amiről a fotó készült, egy szín- és hőterápiás kombináció. A kezelés első lépéseként vizes csiszolással lecsiszoltuk a bőrt és kitisztítottuk a pórusokat, majd a maszkkal ápoló hatóanyagot vittünk be a bőrbe, ezzel Edina arcbőrét feszesebbé tettük és regeneráltuk" – magyarázta Bárányos Zsuzsa kozmetikus.

Edina odavan ezért a kezelésért, és állítja, aki rendszeresen aláveti magát elektromos arckezeléseknek, annak nem kell később plasztikai orvoshoz fordulnia. „Kellemes kezelés volt, igazi kikapcsolódás, amikor a maszk az arcomra került. Szeretném, ha sokan megismernék ezeket a kezeléseket, mert ugyanolyan hatékonyak tudnak lenni, mint egy plasztikai műtét!" - mondta el a Life.hu-nak a szépségkirálynő.

A tűszúrásos verzió sem rossz

A Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen a mezoterápiás eljárás, amikor tűvel juttatják a hatóanyagokat a bőrbe. A modern gyógyszereknek köszönhetően plasztikai sebészeti eredmények érhetők el, ha injekcióval, célzottan a megfelelő területre juttatják a szépészeti hatóanyagot. Ez a mezoterápia lényege, vagyis a tűszúrásos kezelések mellett nem kell műtőasztalra feküdni.
Szado-mazo dívaként pózol Zimány Linda - A modellt is elérte A szürke ötven árnyalatahttp://www.life.hu/trend/20150311-zimany-linda-modell-szadomazo-divakent-pozolt-ot-is-elerte-a-szurke-otven-arnyalata.htmlVadító képsorozat készült Zimány Lindáról. A legkihívóbb felvételeket a közöségi oldalán osztotta meg rajongóival a modell. Trend--Rába Tímea ultra szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150310-raba-timea-modell-egykori-miss-hungary-szepsegkiralyno-valasztas-masodik-helyezettje-szexi.htmlAz egykori Miss Hungary szépségkirálynő-választás második helyezettje, megmutatta milyen amikor szexi szerelésben mutatja meg bájait egy háromgyermekes családanya.Trend--Szabó Zsófi smink nélküli fotón pózolthttp://www.life.hu/trend/20150310-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-smink-nelkuli-foton-pozolt.htmlA színésznő festék nélkül is gyönyörű és smink híján pontosan olyan, mint egy ártatlan kislány.TrendOrigoNézd meg, milyen punk volt Cinthya Dictator!http://www.life.hu/trend/20150304-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-punk-tinilany-volt-aki-nagyon-extrem-kulsovel.htmlTinikori fotó került elő az Éden Éjjel műsorvezetőjéről. Az biztos, hogy ezt a képet elnézve leszögezhetjük, Cinthya Dictator nem volt egy átlagos tinilány.Trend--Tatár Csillából finom és elegáns nőt varázsolnak A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150129-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetojebol-finom-es-elegans-not-varazsoltak-a-dalban.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában a produkciók mellett a ruhák is fontos szerephez jutnak. A műsorvezetők és a zsűri ruháit hétről hétre Martinecz Andrea állítja össze, aki elmondta, hogy idén a finomságokra helyezik a hangsúlyt.Trend--Tatár Csilla megmutatta hosszú, formás virgácsaithttp://www.life.hu/trend/20140930-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-megmutatta-hosszu-formas-virgacsait-akarcsak-demcsak-zsuzsa.htmlA Mokka műsorvezetői, Tatár Csilla és Demcsák Zsuzsa hetente elkápráztatják a nézőket szexi idomaikkal. Döntsd el te, melyikük a szexibb!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.