Met-gála 2024: táncuk is bizonyítja, még mindig lángol a szerelem Nicol Kidman és férje között - Fotó

The MET Gala 2024 - New York, Nicole Kidman
Northfotó -
szenvedély met-gála 2024 Nicole Kidman Keith Urban tánc
Mozgalmas hetei vannak Nicole Kidmannek. Előbb az AFI díját vehette át, majd a Met-gálán tündökölt.

A május legnagyobb sztáreseménye kétségtelenül Metropolitan Museum of Art gálája, ahol a legtobb A-listás celeb megjelenik és velük tartanak szeretteik is. Nem kérdés, a rendezvényen Nicole Kidman is részt vett, és azt is elárulta, miért választotta a Balenciaga pánt nélküli monokróm ruháját, amelyet selyemkesztyűkkel párosított.

Az AFI díjnyertes színésznő az esemény előtt ruhája különleges hátteréről nyilatkozott. Elmondta, hogy egyedi készítésű szettjét egy 1951-ből származó Balenciaga ruha ihlette, amelynek újraértelmezését kérte. "A Csipkerózsikák jegyében ez egy olyan ruha volt, amelyet újra életre keltettek" - osztotta meg. 

Az idei Met-gála idei témája a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Csipkerózsikák: Újraébredő divat) volt, a dress code-ját pedig pedig a The Garden of Time-nak vagyis Az idők kertjének nevezték el. 

Kidmant a gálára férje, Keith Urban is elkísérte. Nicole a rendezvényen elmondta, a legjobban a táncot várja, élete szerelmével, amiről később egy képet is feltett a közösségi oldalára. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.