Demi Moore és lányai apró bikiniben mutatták meg alakjukat

Demi Moore
Getty Images - Phillip Faraone
nyaralás Demi Moore Bikini
A színésznő a lányaival és barátokkal nyaral egy csodás helyen, hatalmas tengerparti házban, innen posztolt videót. Demi Moore alakja még mindig csodás.

Szuper hangulatú videót posztolt Demi Moore a családi nyaralásról, a felvételen a lányai is szerepelnek. Rumer most 35, Scout 32, Tallulah pedig 30 éves. A felvételen szerepel a színésznő unokája is, Rumer lánya, a kis Louetta. A cukiságfaktort pedig a család kutyájával, az imádnivaló Pilaffal maxolták ki végleg. A videón két férfi is látható, ők a család közeli barátai, Patrick Hilgart és Eric Buterbaugh.

A vicces felvétel elején még mindannyian ruhában vannak egy nagy teraszon, aztán sorban a kamera felé szaladnak, majd egyszer csak már hátulról, fürdőruhában láthatjuk őket. Utoljára marad Rumer, aki visszaszalad "ottfelejtett" babájáért.

Demi Moore alakja még mindig csodás

A 61 éves Demi Moore lenyűgözően néz ki leopárdmintás bikinijében, és ezt a kommentelők is megjegyezték, elhalmozták dicsérettel a színésznőt.

„Beszélhetnénk arról, hogy ennek a vagány nagymamának hogyan lehet erősebb a fizikuma, mint a legtöbb 20 évesnek?” - írta egy követő. És valóban, ha nem tudnánk a valódi korát, azt hinnénk, hogy Demi maximum 30 körül jár.

A múlt héten Rumer Willis is megosztott egy fotót, amelyen ő és a testvérei egyforma pink bikinit viselnek. A követők szemében a legnagyobb sztár azonban Louetta volt, akin ugyanolyan, tütüszoknyás fürdőruha volt. A lapozós galériában a fiatal anyuka azt is megmutatta, hogyan szoptatja gyermekét. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.