Az elektromos rollerek sok időt takarítanak meg. És nem csupán azt

Aerium.hu
PR cikk utazás elektromos roller közlekedés
Az elektromos rollerek több generáció kedvenc utazási eszközévé váltak. Kerékpárutakra és hasonló utakra is elviheti őket, és nagyon rövid idő alatt juthat el A pontól B-be. Milyen egyéb előnyeik vannak a rollereknek, amelyeket egyre több felhasználó képes kihasználni?

Az Aerium.hu webáruház, amely az elektromos rollerek nagy tapasztalattal rendelkező értékesítője, a legfontosabb előnyöket mutatja be.

Elektromos rollerrel az iskolába, a munkába és a bevásárláshoz

Nem számít, hogy városban vagy falun lakik. Az elektromos robogók egyszerű vezérlésüknek és kormányzásuknak köszönhetően minden utat megkönnyítenek. A normál városi rollerek körülbelül 30 kilométeres hatótávot képesek teljesíteni, és a végsebességük 25 km/ó körüli. Ezzel sok időt takaríthat meg a közlekedésnél.

Az elektromos rollerek a környezetvédők köreiben is népszerűek. Akkumulátoruknak köszönhetően jóval környezetbarátabb járművek, mint a belső égésű motorral hajtott autók. Ha pedig az autókhoz hasonlítjuk őket, nem szabad elfelejtenünk, hogy nem jelent problémát a parkolásuk. Karcsú kialakításuknak köszönhetően a rollereket szinte bárhol leparkolhatjuk, vagy össze is hajthatjuk, és bevihetjük őket akár a házba is.

Ezáltal alkalmas közlekedési eszközök minden olyan diák számára, akinek gyorsan el kell jutniuk az egyes tanulmányi karokra, de a munkába járó emberek is nagy hasznukat vehetik. Ha nem szeretne gépkocsival munkába járni, és nem szereti a tömegközlekedést sem, akkor az elektromos robogó a legjobb választás az Ön számára. A kerékpárral, vagy a hagyományos rollerrel való közlekedés után zuhanyozni kell, de az elektromos rollerek használatával ez a probléma megszűnik.

Az elektromos rollerek számokban

Az egyes roller modellek különböző jellemzőkkel rendelkeznek. Közülük az AERIUM Aovo Pro elektromos robogó kiemelkedik a paramétereivel. Nagyszerű teljesítményt, sebességet, akkumulátor-üzemidőt és terhelhetőséget ér el.

Bár első pillantásra hagyományos modellnek tűnik, ennek ellenére az AERIUM roller erős elektromos motorral rendelkezik, amely akár 31 km/h sebességre is képes (de a törvény által előírt 25 km/ó-ra korlátozható). Ez azt jelenti, hogy egy kilométert kevesebb mint két perc alatt képes megtenni! Itt érdemes egybevetni, hogy az átlagos gyaloglási sebesség körülbelül 5 km/ó, tehát 1 km megtétele körülbelül 15 percet vesz igénybe. A SMART alkalmazás segítségével 15 és 31 km/ó közötti sebességkorlátozást állíthat be.

És ha már a számoknál tartunk, érdemes megjegyezni, hogy egyetlen feltöltéssel 25-35 kilométert képes megtenni. A hatótáv több tényezőtől függ. Itt fontos szempont a terep minősége, a vezetési stílus és a vezető testsúlya. A feltöltés viszonylag gyors, konkrétan az elektromos roller akkuja körülbelül öt óra alatt teljesen feltölthető.

A legtöbb hagyományos elektromos roller terhelhetősége legfeljebb 100 kg. Az AERIUM itt is kiemelkedik, mivel megerősített szerkezetének köszönhetően akár 120 kg-ot is elbír.

AERIUM Aovo Pro.

Praktikus funkciók, amelyek megkönnyítik az életét

Az elektromos rollerek egyéb tulajdonságaiknak köszönhetően nagyszerű közlekedési eszközök. Az AERIUM Aovo Pro például 8,5 hüvelykes csúszásmentes kerekekkel van felszerelve. Éjszakai vezetéskor a kormányon elhelyezett erős LED-lámpa biztosítja a láthatóságot, míg a hátsó lámpa biztosítja, hogy a többi gyalogos vagy autós ne tévessze el Önt. A biztonságos vezetést a kiváló minőségű fékek és az elektromotor fékezési funkciója is szolgálja.

Ha inkább a kényelmes tárolás miatt aggódik, bizonyára örömmel tapasztalja, hogy egyes elektromos robogók egyszerű összecsukható rendszerrel vannak ellátva. Összecsukott állapotban a rollerek könnyen szállíthatóak és szűk helyen tárolhatóak. A súlya körülbelül 12 kg.

Ha pedig a lopások miatt aggódik, akkor ismét kiváló megoldást jelent a SMART alkalmazás, amellyel lezárhatja a rollert. Ez olyankor is figyelmeztető jelzést küld Önnek, ha a robogót valaki az Ön távollétében kezelni próbálja. Ennek ellenére, amikor eltávolodik a rollertől ajánlatos azt mechanikus zárral lezárni.

Bízzon a minőségben és a szolgáltatásokban

Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy minőségi modellt választunk? Célszerű olyan gyártók modelljei közül választani, amelyek már több éves gyártási tapasztalatokkal rendelkeznek. Az Aerium.hu webshop kiváló minőségű és nagy teljesítményű elektromos roller modelleket kínál, valamint garanciális és garancián túli szolgáltatást nyújt. A szükséges tartozékokat és pótalkatrészeket is itt szerezheti be.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon a műszaki támogatási részlegünkhöz, hogy kapcsolatba léphessen képzett technikusokkal. Munkatársaink minden információt és utasítást megadnak Önnek, amelyre szüksége van ahhoz, hogy az új elektromos rollerjét üzembe helyezze és működtesse.

Az elektromos rollerekre vonatkozó jogi követelmények országonként eltérőek lehetnek. Az elektromos roller üzemeltetője köteles ellenőrizni az aktuálisan érvényes kötelezettségeket.

 

Fotók forrása: Aerium.hu

(x)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.