George Clooney meglátogatta 87 éves rajongóját

Forrás: Sunrise UK -
rajongó George Clooney találkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney bebizonyította, hogy nincs nála szuperebb szupersztár: boldoggá tette 87 éves rajongóját. A színész meglátogatta a nénit, aki azt nyilatkozta, hogy a kézfogás után ő soha többé nem mos kezet.

A 87 éves Pat egyszerűen odavan George Clooney-ért, mindig is az volt a legnagyobb álma, hogy találkozhasson a színésszel. Ez az álom nemrég valóra vált, ráadásul Pat születésnapjára időzítették az óriási meglepetést. Ennél nagyobb ajándékot aligha kaphatott volna a néni. A Wish upon a star elnevezésű program által jöhetett létre a találkozó.

Egyszerűen elküldték George Clooney-nak a kérést, a sztár pedig valóra váltott egy álmot.

George Clooney és Pat Forrás: Sunrise UK

"Az járt a fejemben, hogy George Clonney-val fogok kezet. Nem hiszem, hogy valaha is kezet mosok" - nyilatkozta a néni, akinek a színész egy gyönyörű virágcsokrot vitt, kézzel írt üzenettel! "Tudom, hogy a virágok nem tartanak örökké, de a kártya igen, és én megtartom" - mondta Pat, aki hozzátette, hogy erre a napra mindig emlékezni fog. "George Clooney nagyon jóképű, és azt mondta, örül, hogy találkozott velem. Én pedig azt mondtam, hogy feleannyira sem lehet neked öröm, mint nekem találkozni veled" - mesélte élményét Pat a BBC-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.