Berkiék esküvője óriási celebparti lesz

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián (TV2)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően grandiózus esküvőre készül Hódi Pamela és Berki Krisztián. Íme a házasságkötés néhány részlete.

Valószínűleg Berkiék házassága lesz az egyik legmonumentálisabb esemény a hazai médiatörténetben, hiszen úgy tervezik, hogy nagyjából 5-7 ezer fős vendégsereget hívnak meg. Krisztián régi vágya a nagyszabású lagzi, ahonnan elképzelése szerint a TV2 is élőben fog jelentkezni.

"Nagyobb bál lesz, mint a Story-gála, a VIVA Comet vagy bármilyen hazai celebrendezvény" – mesélte név nélkül egy szervező a Borsnak.

Így készül Hódi Pamela és Berki Krisztián az esküvőre Forrás: Tv2

Többek között az is kiderült, hogy 100 fellépő fogja szórakoztatni a vendégsereget. Természetesen az esküvőre csak akkor kerül sor, ha Pamela aláírja a házassági szerződést, amelyben Krisztián még azt is megszabja, hogy a sztáranyuka nem lehet több 60 kg-nál.

Korábban nagy vihar kerekedett a szerelmesek között, ugyanis Berki nyílt színen bevallotta, hogy mindig voltak és lesznek is szeretői Pamela mellett, de úgy tűnik, sikerült rendezniük a soraikat.

Eminemtől Amy Winehouse-ig: sztárok, akik droggal küzdöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-sztarok-akik-rendszeresen-drogoztak.htmlÍme néhány híresség, akik komolyan szenvedtek valamilyen függőségtől. Közülük sokan életüket veszítették, de olyan is van, aki győzött a szenvedélyével szemben. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170223-hodi-pamela-videoban-uzent-rosszakaroinak.htmlHódi Pamela egy nézői nyílt levélen akadt ki, amire élő videóközvetítésben reagált is. TV + Sztárok--Hajdú Péternek barátnője van, már Sarka Kata is találkozott vele - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170223-hajdu-peternek-baratnoje-van-nem-tagadja.htmlHajdú Péter eddig igyekezett homályosan fogalmazni arról, hogy van-e új kapcsolata, de most már nem tagadja, hogy más mellett keresi a boldogságot. A 28 éves Eszterrel már Sarka Kata is találkozott. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCsúnyán összeugrottak a celebek: Baukó Éva kiakadt, Aurelio magára vettehttp://www.life.hu/sztarok/20170223-csunyan-osszeugrottak-a-celebek-bauko-eva-kiakadt-aurelio-magara-vette.htmlÚjabb celebháború folyik, mégpedig Aurelio és Baukó Éva között. A balhét egy szavazás robbantotta ki. TV + Sztárok--Ma ünnepi 50. születésnapját Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170223-stohl-andras-50-ees.htmlNagy valószínűséggel nem most rendez bulit Sohl András, hogy megünneplje 50. születésnapját, ugyanis minden idejét és energiáját a Szentivánéji álom próbái viszik el.TV + SztárokOrigoVáltozik Nyári Dia és Gubík Ági helyzete a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-valtozik-nyari-dia-es-gubik-agi-helyzete-a-baratok-koztben-rtl-klub.htmlAki azt hitte, hogy Kiss Ramóna távozása után egy ideig nyugi lesz a Barátok közt háza táján, az nagyon téved... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.