Körözést adott ki a rendőrség a Csillag születik sztárja, Gomes Martins ellen

Fotó: Mudra László - Origo -
Gomes Martins körözés Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.

Nyilvános körözést adott ki a rendőrség január 18-án Gomes Martins ellen. A táncost az ország a Csillag születik-ből ismerheti, ott mutatta meg tehetségét, akkor még nőként. Az azóta eltelt években egy nemi átalakító műtéten is átesett, és már férfiként éli az életét. A rendőrség sikkasztás miatt kereste őt, de két nappal később levették a körözést a Police.hu oldaláról. A hírek szerint azért, mert önként feladta magát.

Elfogatóparancsot adtak ki Gomes Martins ellen Fotó: Mudra László - Origo

Arról azonban keveset tudni, hogy miért körözték a táncost. Erről a Blikk Pápai Jocit kérdezte, ők együtt dolgoztak ugyanis az utóbbi időben. Jocinak A Dalban látható produkcióját Gomes Martins koreografálta.

"Fogalmam sincs, mi lehet a háttérben, semmi nem utalt arra, hogy bajban lenne.

A szombati elődöntőn elfoglaltságai miatt nem tud megjelenni" – mondta a lapnak Joci. Az énekes menedzsere azonban már többet tudott.

"Gomes korábban közösen bérelt egy lakást a barátnőjével, ám miután szakítottak, elvitt egy mosógépet, ami a főbérlőé volt.

Régóta húzódik ez a történet, valószínűleg erről lehet szó" – árulta el a menedzser, aki állítólag a táncos szavait tolmácsolta. A lapnak nyilatkozott egy ügyvéd is, aki elmondta, a sikkasztás bűncselekmény, amiért akár két év börtönbüntetés is járhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.