Veronai buszbaleset: Geszti Péter is kifejezte részvétét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
olasz buszbaleset részvét veronai buszbaleset Sláger FM Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia érte a Franciaországból hazafelé tartó fiatalokat: buszukat Olaszországban baleset érte. 16 fiatal vesztette életét, akiket az egész ország gyászol. Geszti Péter hallgatással és szívszorító sorokkal emlékezik meg azokról, akik elhunytak.

Az egész ország gyászolja a Veronai buszbaleset áldozatait. 16 fiatal vesztette életét Franciaországból hazafelé tartva. A tanárok és a diákok között is van hős: a tornatanár életét kockáztatva mentette a diákokat, ám ő mindkét gyermekét elvesztette. Az egyik tanulót pedig az ablaktörő kalapáccsal a kezében találták meg, ő sem élte túl a szörnyű balesetet. Ma mindenki az áldozatokra emlékezik, a hírességek is. Liptai Claudia, Majka és Rubint Réka is kifejezte már együttérzését, ahogy nemrég Geszti Péter is.

Geszti Pétert is megrendítette a buszbaleset Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Sláger FM Facebook-oldalán tette közzé szívszorító sorait. Úgy döntött ugyanis, hogy ma nincs helye a rádióban szavaknak. "Csak zenék fognak szólni a Sláger FM-en. Mert ezúttal

nincs helye poénnak, retró időutazásnak, mi-lett-volna-ha játékoknak, nincs helye csipkelődésnek, sőt szavaknak se nagyon.

A Verona mellett balesetet szenvedett magyar busz áldozatainak emlékét kívánom ezzel tiszteletben tartani, és bízom benne, hogy a sérültek felépülhetnek, és visszatérnek közénk. Egyben

ismeretlenül is együttérzésemet szeretném kifejezni az áldozatok családjainak.

Hétfőn nemzeti gyásznap lesz, az épületeken fekete zászlók, a házakban szomorúság, az ablakokban gyertya. Kétgyermekes apaként különösen megrázott ez a tragédia, és elképzelni sem tudom, milyen lehet ebben érintettnek lenni. Csak egyet tehetek: ma hallgatok, és félárbócra eresztem a szívemet" – írta ki Geszti Péter. Nem ez az egyetlen műsor, ami elmarad. Kegyeleti okokból A Dal második válogatóját sem tartották meg, valamint ma nem lesz látható a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsor sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.