A fekete mágia miatt maradhatott ép a halott ember bőre

Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Exclusivepix Media -
fekete mágia News temetkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy temető dolgozói egy nagyon különleges dologra bukkantak a Mukdahan temetőben, Thaiföldön: egy halott testén a fekete mágia jeleit és teljesen ép bőrt fedeztek fel. 

Gyakorlatilag teljesen ép bőr borította annak a hullának a testét, akit egy thaiföldi temetőben találtak meg.

A félig lebomlott tetemen a fekete mágia tetoválásai, rajzai látjatóak, ott pedig azt gondolják, ezek a rajzok különleges varázslattal bírnak, ezért maradhatott ép a bőr.

Fekete mágia tetoválás Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Exclusivepix Media

A fekete mágia ugyanis állítólag áthatolhatatlanná tette azon a részen a bőrt, ezért nem bomlott le még mindig, sőt, szinte teljesen sértetlenül maradt.

Fekete mágia nyomaira bukkantakForrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Exclusivepix Mediamiddleoff800500

Persze azonnal vizsgálni kezdték a tetemet, így jutottak arra, hogy a halottnak állítólag vakbélgyulladása volt, és a különösen vastag bőre miatt nem lehetett megműteni, azért is maradt meg ilyen jó állapotban a bőr - állítják a thai archeológusok.

Cristiano Ronaldo is érintett lehet az újabb adócsalási botránybanhttp://www.life.hu/sztarok/20161204-cristiano-ronaldo-is-erintett-lehet-az-ujabb-adoelkerulesi-botranyban.htmlTöbbek között Cristiano Ronaldo és José Mourinho is érintett lehet a legújabb adóelkerülési botrányban, amelynek megszellőztetői világszerte ismert labdarúgók és edzők nevét hozták nyilvánosságra.TV + Sztárok--Ittasan ült be a BeleValóba VV Mici? http://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-mici-a-belevaloba-ittasan-ult-be.htmlVV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt magából maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Ha pedig ez így van, Kárszeg tutira nem tervez hosszú távon vele. TV + SztárokOrigoFeladta a harcot VV Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-feladta-a-szobokszot-vv-attival.htmlSzóbokszban mérte össze magát a ValóVilág két vasárnap párbajozója. Gina azonban úgy érezte, Ati meg sem hallgatja az ő érveit, ezért feladta a versengést. TV + SztárokOrigoIreland Baldwin a Love Magazinban pucérkodikhttp://www.life.hu/sztarok/20161204-ireland-baldwin-modell-a-love-magazinban-pucerkodik.htmlKim Basinger és Alec Baldwin egy szem lánya, Ireland ismét ledobta a textilt, ezúttal a Love magazin kérésére. TV + SztárokBochkor Gábor sajátos módon kért bocsánatot kolléganőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161203-bochkor-gabor-nem-kert-bocsanatot-kolleganojetol-bella-gabriellatol.htmlAz utóbbi napok bővelkedtek a rádiós hírekben. Balázsékról megtudtuk, hogy hol folytatják tovább, Bochkor Gábor pedig megerősített bennünket abban, amit az ominózus "kövérnőzése" után is megállapíthattunk. Ezúttal kolléganőjét, Bella Gabit bántotta meg, állítólag nem először. A műsorvezetőnő élő adásban akadt ki, később pedig Friderikusz Sándor is szóvá tette Bochkor és István Dani viselkedését. TV + SztárokOrigoIttasan ült be a BeleValóba VV Mici? http://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-mici-a-belevaloba-ittasan-ult-be.htmlVV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt magából maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Ha pedig ez így van, Kárszeg tutira nem tervez hosszú távon vele. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.