Ryan Gosling túl lapos volt a Szívek szállodájához

Forrás: AFP -
Ryan Gosling Szívek szállodája meghallgatás Gilmore Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudnánk elképzelni más szereplőkkel már a Szívek szállodáját, de a castingok idején sok színész neve felmerült, mint lehetséges megformáló. Ryan Goslingot is dicsőítette az egyik szereposztó, ám nagyot kellett csalódniuk. A színész csúnyán elbukott és nem került be a népszerű sorozatba.

Szívdöglesztő és tehetséges: ez jut mindenkinek az eszébe Ryan Goslingról, de volt idő, amikor nem voltak annyira elájulva tőle, mint ahogy most. A Szívek szállodájának szereplőválogatása idején például egyáltalán nem volt meggyőző. Erről maga a casting director mesélt, egy a hétvégén Connecticutban megrendezett nagyszabású Gilmore Girls bulin, amin a sorozat új részeit ünnepelték.

Szívek szállodája Forrás: Warner Bros. Television

Jami Rudovsky visszaemlékezésében megemlítette első találkozását Ryan Goslinggal egy másik válogatón, ahonnan egyébként elkésett a színész - írja a Buzzfeed.

Forrás: AFP

"Nagyon nem örültem, hogy elkésett, és szőke volt, de aztán láttam rajta, hogy hihetetlenül tehetséges. Ez volt az egyik legelképesztőbb meghallgatás, amit valaha átéltem" - mondta Jami, aki évekkel később éppen ezért javasolta Goslingot a Szívek szállodája egyik szerepére. Rábeszélte a stábot, hogy hívják be. "Azt mondtam nekik, hogy ő csodálatos. Ő a legjobb színész, akit valaha láttam. Szóval eljött.

Amikor belépett, azt hittem, hogy valami focista"

- mondta a szereposztó. Hozzátette, nagyon lapos volt a meghallgatáson, ezért nem is került be a sorozatba.

VV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--Medveczky Ilona jachtot kapott gazdag szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-medveczky-ilona-maganeleterol-vallott-a-magyar-tancmuvesz-sajat-hajot-kapott.htmlA 75 éves színésznőért több férfi is rajongott már, ám egyikük igen különleges ajándékkal lepte meg a táncművészt. TV + Sztárok--Gryllus Dorka feszes latex ruciban csábítja el Stohl Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-gryllus-dorka-borszerkoban-a-valotarsak-sztarja-elkepesztoen-szexi-foto.htmlA Válótársak második évadában újabb igen merész jeleneteket láthatunk majd, ám ilyen dögös szerelésre senki sem számított. TV + Sztárok--Dühös szülők estek neki Gáspár Lacinak!http://www.life.hu/sztarok/20161024-gaspar-lacinak-duhos-szulok-estek-neki-az-x-faktorban.htmlNem értettek egyet a szülők Gáspár Laci döntésével, aki az X-Faktor mentoraként nem akarta továbbvinni lányukat, az egyébként tehetséges Balogh Esztert. Véleményüket el is mondták az énekesnek, kendőzetlenül. TV + SztárokOrigoVV Gina egy óvatlan pillanatban melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-gina-megvillantotta-melleit.htmlVV Gina VV Lóri távozása után, utolsóként költözött a villába. Nem volt könnyű dolga a fiatal lánynak, a beilleszkedése sem ment zökkenőmentesen. A barna villalány elég szende villaéletet él, kínosan ügyel arra, hogy semmit se mutasson meg magából. Ezúttal viszont hibázott. TV + SztárokOrigoCamilla hercegné volt férjével csalja Károly herceget?http://www.life.hu/sztarok/20161024-camilla-hercegne-volt-ferjevel-toltotte-az-estet.htmlNagyon nehezen fogadta el a család Camilla hercegnét, de úgy tűnik, hogy Károly felesége nem is töri magát azon, hogy teljesen megnyerje a közvéleményt. Nemrég kihagyott egy fontos rendezvényt, helyette többek között volt férje társaságában töltötte az estét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.