Medveczky Ilona jachtot kapott gazdag szerelmétől

Forrás: Marton Szilvia/Origo -
Medveczky Ilona ajándék szerelem jacht
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 75 éves színésznőért több férfi is rajongott már, ám egyikük igen különleges ajándékkal lepte meg a táncművészt. 

A revütáncosnő pár évvel ezelőtt vesztette el párját, Nagy Richárdot, akivel 25 évig élt együtt. Bár Ilona gyászolja egykori kedvesét, nem fogadott örök magányt, így több ismerkedős oldalra is regisztrált. A Bors interjút készített a művésznővel, aki a lapnak elmondta: több férfi is igen drága ajándékokkal lepte meg őt az évek alatt.

Forrás: Marton Szilvia/Origo

"Egy német vegyi gyáros belém szeretett, a barátnőjét elküldte. Tízkarátos briliánst adott, a kocsimat többször teliszórta vörös rózsával, közölte, hogy a felesége leszek. A jacht gyönyörű, tűzpiros volt, arany betűkkel írták rá, hogy Ilona.

Úszni sem tudtam, nemhogy jachtot vezetni! De azért azonnal elindultunk vele Tihanyba,

mert ott isteni borjúlábat készítettek. Sokan jöttek, beült a tánckar fele, még Korda Gyuriék is. Hatalmas vihar kerekedett, többméteres hullámokban úgy vezettem a hajót, hogy álltam az ülésen. Az egész Marina szálló a parton állt, nézték, hogy visszaérek-e. De engem nem izgatott a vihar, szinte repültünk! Isteni volt! Most már elmondhatom, fogalmam sem volt, hogy mit csinálok" - nyilatkozta a díva, aki igen pozitívan áll a jövőhöz. "Nekem itt a ház, a több ezer tő virág, a négy kutya, a törött kezem, amit novemberben műtenek. Optimistán állok hozzá. Sebezhetetlen vagyok!"

Dühös szülők estek neki Gáspár Lacinak!http://www.life.hu/sztarok/20161024-gaspar-lacinak-duhos-szulok-estek-neki-az-x-faktorban.htmlNem értettek egyet a szülők Gáspár Laci döntésével, aki az X-Faktor mentoraként nem akarta továbbvinni lányukat, az egyébként tehetséges Balogh Esztert. Véleményüket el is mondták az énekesnek, kendőzetlenül. TV + SztárokOrigoVásáry André szerint nem kedvelte őt a zsűrihttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vasary-andre-esett-ki-a-sztarban-sztar-cimu-musorbol-beszolt-a-zsuritagoknak.htmlA Life.hu riportere a vasárnapi Sztárban sztár kiesőjével, Vásáry Andréval készített interjút. A komolyzenében jártas énekes elmondta, hogy kicsit szomorú a kiesés miatt, és azt is hozzátette, hogy szerinte őt a zsűri nem kedvelte sosem. Majka beszólását pedig nem tudta mire vélni... TV + SztárokOrigoÓvodás kisfiú külseje lett Nagy Adrinakhttp://www.life.hu/sztarok/20161023-ovodas-kisfiu-kulseje-lett-nagy-adrinak-amikor-kocsis-tibivel-duettezett.htmlA dögös Nagy Adri épp úgy festett a Sztárban Sztár színpadán, mint egy óvodás kisfiú, a zsűri mégis imádta a produkciót. TV + Sztárok--Igazi hősök! Sztárok, akik már mentettek életet http://www.life.hu/sztarok/20161021-arnold-schwarzenegger-es-mila-kunis-sztarok-akik-eletet-mentettek-igazi-hosok.htmlDögösek, tehetségesek, és mérhetetlenül gazdagok. Bár legtöbbször csak a vörös szőnyeg mellől csodálhatjuk őket, számos világsztár szeret "elvegyülni" a hétköznapokban. Sokan elfelejtik, hogy ők is emberek, akik ha kell, nem restek a segítségünkre sietni. Összeállításunkban öt olyan színészt mutatunk be, akik vészhelyzetben sem estek pánikba, ennek köszönhetően pedig életet mentettek. TV + SztárokAFPKét ember távozott a Star Academyből: Bene Barbara és Fazekas Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-bene-barbara-es-fazekas-eszter-tavozott-a-star-academybol.htmlEttől a héttől minden szombaton két ember távozik a TV2 tehetségkutatójából, így a tervezettnél hamarabb fog véget érni a verseny. Ezen a héten Bene Barbara és Fazekas Eszter voltak azok, akik sem a nézőket, sem a zsűrit nem győzték meg. Számukra véget ért a verseny. TV + SztárokOrigoVisszatér a színpadra Csobot Adél: káprázatosan néz ki az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-visszater-a-szinpadra-csobot-adel-babaja-megszuletese-ota-eloszor.htmlAhogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba, ám az énekesnő azt is elmondta, nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.A mai nap pedig különösen boldog számára, babájuk megszületése óta először áll színpadra az énekesnő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.