Elképesztően cuki a kis György és Sarolta – Friss felvételek a királyi családról

Forrás: AFP/Jonathan Hayward -
Katalin hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanadába utazott, és október 1-ig ott is marad Katalin, Vilmos és gyerekeik. Nem lehet nem észrevenni, a kicsik milyen hatalmasat nőttek.

A reptéren a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau és felesége fogadták őket, a kis György herceg pedig nagyon édes volt, még integetett is nekik.

Forrás: AFP/Jonathan Hayward

Az édesanyja karjában lévő Sarolta pedig egyre nagyobb, és lassan ő is épp akkora kedvence a világnak, mint divatdiktátor bátyja.

Forrás: AFP/Don Mackinnon

Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!

Tradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki tavasszal ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival: nézzétek csak!

A kis Sarolta is nagyon menő

A cuki hercegnő már ilyen pici lányként is felkeltette a divat nagyjainak érdeklődését. A legfiatalabb királyi gyermek pirospozsgás arca inspirálta Marc Jacobs új rúzsának árnyalatát. Íme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.