Titokban házasosodott össze Götz Anna és Böröndi Tamás

Forrás: MTV -
esküvő színésznő házasság Böröndi Tamás színház színész Götz Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Götz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren.

A Borsnak azt mesélték, nagyon boldogok és hálásak a sorsnak, hogy átlépve az ötödik ikszet egymásra találtak. Az esküvő is pont úgy sikerült, ahogy megálmodták.

"Szerettük volna az esküvőt titokban tartani, de utólag mégis kiderült. Csak a szűk család és a tanúk voltak jelen. Ők is olyanok voltak, akik valóban tanúi voltak a szerelmünknek, drukkoltak nekünk, az elsô perctôl fogva hittek bennünk, és mellettünk álltak a nehéz idôszakokban is. Nem akartunk senkit megbántani, de ha elkezdjük a meghívásokat, valaki biztos kimaradt volna, viszont nem feledkeztünk el a barátainkról sem. Meghívtuk őket magunkhoz egy kerti partira. Egyikünknek sem ez az első házassága, de az utolsó, az biztos. Egyetlen ürömünk van csak az örömben, hogy ilyen későn találkoztunk" - mondta Anna.

Götz Anna Forrás: MTV

Tamást teljesen lenyűgözte Anna szépsége, aki egy elegáns, kék ruhában mondta ki az boldogító igent. A vőlegény teljesen zavarban volt, elmondása szerint összevissza bakizott. Nem mondta, hanem kérdezte: igen? Rá is szóltak, hogy ezt határozottan illik kimondani.

Anna és Tamás öt éve szerettek egymásba, és négy éve élnek együtt. A férfi többször is megkérte szerelme kezét, Anna azonban csak az összeköltözés után vette komolyan az ajánlatot. Mindketten voltak már házasok korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.