Pippa Middleton most aztán tényleg nyeregben érezheti magát

Forrás: AFP/Miguel Medina -
Pippa Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi paradicsomba: dúskálhat majd az anyai javakban, ugyanakkor Katalinnal ellentétben megteheti, hogy biciklire pattan London belvásorsában, testőrök és villódzó vakuk nélkül.

Mint arról beszámoltunk, míg Katalin hercegné dúskál a házasságával kéz a kézben járó kiváltságokban,

van amit ő sem tehet meg.

Például nem pattanhat biciklire, és száguldozhat önfeledten az utakon, ellentétben a húgával. Pippát ugyanis nem kötik a szabályok, eljegyzésének köszönhetően pedig - ha volt egyáltalán -

egy életre megoldódott minden anyagi problémája.

Az újdonsült menyasszony a minap teljesen hétköznapi szerelésben, sisakkal a fején rótta London utcáit. A vagány nő hírében álló Pippa még attól sem riadt vissza, hogy midezt egy magassarkú cipően tegye, amiért külön gratulálunk, ugyanis tapasztalatból tudjuk, hogy a bicaj és a magassarkú együtt veszélyes kombináció.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Pippa jövendőbelije egyébként nem is akárki! James Matthews ugyanis az egyik legjobban jövedelmező befektetési cég ügyvezető-igazgatója, akinek a vagyona közel százmilliárd forintra tehető és ez az évek során minden bizonnyal csak növekedni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.