fesztivalok2016 Wolfie ByeAlex VOLT 2016 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlexet rengeteg támadás éri, mióta az X-Faktor mentorának választották. Legutóbb a Punnany-s Wolfie szólt be neki a közösségi oldalán. Többek közt erről is kérdezzük az új mentort. 

Egymásnak feszült a magyar zeneipar az X-Faktor új mentorai miatt

A Punnany Massif Wolfie-ja Facebookon esett neki ByeAlexnek, aki nem hagyta annyiban a dolgot, és ugyanitt vissza is vágott neki. Az X-Faktor leendő új mentora, Puskás Peti igyekezett betölteni a békebíró szerepét.

Nem tudsz ellátogatni a Volt-ra? A Telekom Buddyk segítségével Te is ott lehetsz.
Kanye West új klipje tényleg sztárpornó, vagy csak viasztestek hancúroznak?http://www.life.hu/sztarok/20160630-kanye-west-uj-klipjeben-rihanna-taylor-swift-es-meg-9-vilagszar-levetkozott-vagy-megsem.htmlA világsztárok manapság szó szerint kivetkőztek magukból: például Rihanna mellbimbóit még az is látta, aki nem akarta, de ha mégis a ritka kivételek közé tartozol, akkor Kanye West legújabb klipjében pótolhatod ezt a felejthetetlen élményt! Ám a videót elnézve felmerült egy kérdés: a sztárok ezt tényleg bevállalták, vagy csak viaszbábukról van szó? TV + Sztárok--Justin Timberlake és Britney Spears a bíróságon köt ki? - Lopással vádolják az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20160629-lopassal-vadoljak-britney-spearst.htmlAz énekesnő elképesztő formában van, és a jelek szerint végre visszatért a szupersztárok közé. Bár mostanság a botrányokat is elkerülte, de a múltja továbbra is üldözi: azt állítják róla, hogy lopott, méghozzá Justin Timberlake-től! TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa kiakadt: “Ez szégyen mindenkire nézve!”http://www.life.hu/sztarok/20160628-demcsak-zsuzsa-kiakadt-a-kozteve-musoraban-torten-vicces-asszonyveresen.htmlA köztévé élőben jelentkezett a Levendula Fesztiválról, ahol egy betyár karikás ostorral náspángolta el a riporternőt viccesen. Demcsák Zsuzsánál ez kiverte a biztosítékot. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs: "Szívesen mennék akár a Real Madridba is"http://www.life.hu/sztarok/20160629-dzsudzsak-balazs-menne-masik-csapathoz-ha-hivnak-biztos-lesz-megkereses.htmlDzsudzsák Balázs a ma reggeli Morning Show vendége volt, ahol a műsorvezetők kifaggadták az Eb kulisszatitkairól, valamint az is kiderült, mi hiányzott neki a legjobban a bajnokság ideje alatt. TV + Sztárok--Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoBudapest szívében kapták lencsevégre a gyönyörű brit hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-magyarorszagra-erkezett-a-brit-hercegne.htmlNem hisszük el, mégis igaz! A brit királyi család újabb tagja látogatott el kis hazánkba. Erzsébet királynő unokatestvére, Alexandra kenti hercegné első útja pedig a Batthyányi-téren lévő idősek otthonába vezetett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.