Jennifer Lopez hamarosan bejelentheti a válást - Kríziskommunikációs szakértőt vett fel

Billy Bennight
szakítás Ben Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnő válságkomunikációs szakértőt vett fel, valószínűleg hamarosan bejelentik a válást. Sokan azt is tudni vélik, ki lesz Jennifer Lopez válóperes ügyvédje.

Jennifer Lopez válságkommunikációs szakértő segítségét kérte, hogy a lehető legjobb módon intézze a Ben Afflecktől való válásának bejelentését. Bennfentesek szerint már nem kell sokáig várni a közleményre.

Jennifer Lopez, Ben Affleck válás
Jennifer Lopez válságkommunikációs szakértő segítségét kérte.

Amerikai lapok különböző forrásokra hivatkozva már azt is tudni vélik, hogy ki lesz J-Lo válóperes ügyvédje.

„Várhatóan Laura Wasser fogja intézni ezt a válást is" - mondta egy informátor az amerikai sajónak. „Laura ismert ügyvéd, ő közvetített Ben Affleck és Jennifer Garner válásánál is, és őt alkalmazta J.Lo a Marc Anthonyval való szakításánál. Mindkét oldalon van múltja."

Jennifer Lopez és Ben Affleck válásának oka

Sajtóértesülések szerint Jennifer nem tud reflektorfény nélkül élni, Ben Affleck pedig inkább kerülné a nyilvánosságot. Sokak szerint a kapcsolatuk eleve halálra volt ítélve. A színész a pletykák szerint már el is költözött otthonról, és volt feleségénél keresi a vigaszt.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.