Cher elárulta, miért bukik a nála sokkal fiatalabb férfiakra: mostani szereme csak 38 éves

Cher
FilmMagic/ - Jeff Kravitz
szerelem Cher fiatalabb partner kapcsolat
Az énekesnő a fiatalabb férfiakért rajong, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint jelenlegi partnere: rapper kedvese 40 évvel fiatalbb nála Most kiderült, Cher miért nem a saját korosztályát részesíti előnyben.

Az elmúlt években Cher oldalán kizárólag fiatalabb pasik bukkantak fel, most pedig fény derült ennek okára. Az énekesnő elárulta, hogy a színpadon kívül ő valójában meglehetősen szégyenlős, szereti, ha a férfiak kezdeményeznek, de a korabeliek erre nem hajlandóak. A sztár úgy véli, a vele egykorúak egyszerűen megijednek tőle, nem merik megszólítani, ám a fiatalabbaknak nincsenek ilyen gátlásaik, ők sokkal bátrábbak, így az ismerkedés is gördülékenyebb.

Cher és Alexander Edwards
Cher és Alexander Edwards
Forrás: AFP 

40 évvel fiatalabb férfit szeret Cher

Chernek jelenleg a 40 évvel fiatalabb Alexander Edwards a partnere. A páros 2022-ben jött össze, és habár a pletykák szerint tavaly szakítottak, úgy tűnik, azóta sikerült kibékülniük. Korábban így nyilatkozott a kapcsolatukról: 

"Alexandernek gyémánt fogai, tetoválásai, fehér haja van, és sokkal fiatalabb nálam. Gyönyörű férfi! Szeretek vele lenni. Megnevettet, jól szórakozunk. Amit megtanultam, az az, hogy soha nem késő. Azt gondolnánk, egy ilyen kapcsolat kudarcra van ítélve, de már egy éve együtt vagyunk, és ha csak ennyi volt, már akkor is megérte!"

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.