Channing Tatum felesége nem könnyíti meg a válást: arra is igényt tart, ami a színész szerint nincs

95th Annual Academy Awards - Vanity Fair Party
AFP/AFP or licensors - AFP
Magic Mike Jenna Dewan Channing Tatum
2018 óta válik a színész és felesége, mostanra jutottak el a vagyonmegosztásig. Channing Tatum exe, Jenna Dewan úgy tűnik nem enged, volt férje minden valaha volt bevételéből kéri a részét.

Dewan azzal vádolja az exférjét, hogy megpróbálta a Magic Mike franchise folyamatos bevételeit elrejteni, hogy ő ne kaphassa meg a felét, ami úgy gondolja, neki mindenből jár.

Channing Tatum és volt felesége Jenna Dewan
Forrás: AFP

Egy május 8-i bírósági beadvány szerint a Dewant képviselő ügyvédek külön tárgyalást akarnak indítani annak érdekében, hogy pontosan meghatározhassák, mekkora a franchise-ból származó bevétel. Miután ez kiderült, utána térnének át az alapeljárásra és foglalkoznának a összes többi vagyonnal.

A Magic Mike 2012-ben világsiker lett, ami számos folytatáshoz, valamint egy spin-off reality tévéshow-hoz vezett, sőt Las Vegas-i látványosságot is létrehoztak a film nyomán. Tatum a film főszereplője és producere volt, és ez lett az egyik legismertebb szerepe.

Dewan ügyvédei azt állítják, hogy mivel a franchise akkor kezdődött, amikor Tatum és felesége összeházasodtak, az exnek jár az ebből származó bevételek fele. A beadványban a Magic Mike-ot szellemi tulajdonhoz tartozó vagyontárgyként emlegetik, amely teljes egészében a házasság során jött létre. Jenna ügyvédei azt is állítják, hogy Tatum a Magic Mike-ból származó haszon egy részét harmadik félnek utalta át a volt felesége tudta vagy beleegyezése nélkül.

„Jenna azt állítja, hogy Channing üzletvezetője és más munkatársai részvételével és segítségével kft-k, holdingtársaságok és partnerségek komplex hálóját hozta létre, amelyek mindegyike a franchise-ból származó jövedelmet hivatott elrejteni. A Magic Mike szellemi tulajdon, ezért az abból származó vagyon közös tulajdon” — írták beadványukban az ügyvédek.

Tatum tagadja a vádat, azt mondja, ő soha nem tagadta meg exétől a közös vagyonból vagy bevételből való részesedését, azok az állításai, amelyek szerint ő harmadik féllel szövetkezett, hamisak. 

„Teljes hozzáférése volt az összes pénzügyi nyilvántartásunkhoz a házasságunk során és a különélés óta is. Továbbra is tájékoztatom őt a Magic Mike pénzügyeivel kapcsolatos hírekről" — nyilatkozta a színész.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.