Ben Affleck után végre rátalált a boldogság Jennifer Garnerre

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'Family Switch'
NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto - NurPhoto via AFP
eljegyzés Ben Affleck Jennifer Garner
Jennifer Garnert eljegyezte John Miller. A színésznő ragyog a párról azt mondják, tökéletesek együtt.

Hat évvel azután, hogy először találkoztak, Jen és John úgy döntött, szintet lépnek a kapcsolatukban, és eljegyezték egymást. 

Daily Front Row Fashion LA Awards 2024
Ben Affleck után is van élet: titokban jegyezték el Jennifer Garnert
Forrás: AFP/AFP or licensors

Jennifer Garner két kudarcba fulladt házasság és csaknem kilenc évnyi egyedülálló anyaság után újra esküvőt tervez. Hogy hol és mikor mondják ki a boldogító igent vőlegényével, John Millrrel, még nem tudni. Első férjével, Scott Foley színésszel a hátsó udvarukban fogadtak egymsnak örök hűséget, második férjével, Ben Affleckel szűk körben, két barátjuk társaságában a Turks- és Caicos-szigeteki tengerparton házasodtak össze. 

Bennfentesek szerint Millernek van egy farmja Malibun, így elképzelhető, hogy ott lesz a nagy esemény, amelyre nem hívják meg sem Afflecket, sem a vőlegény volt feleségét, a hegedűművész Caroline-t. Bár mindketten jóban vannak volt párjaikal, nem is lehetne ez másképp, hiszen itt is és ott is vannak közös gyermekek, úgy érzik, meg kell húzniuk a határaikat, és az esküvőn megjelenő exekkel már átlépnék azokat. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.