Meghan Markle végzetes hibát követett el, amikor csatlakozott a királyi családhoz

Forrás: Getty Images -
viszály királyi család Meghan Markle Harry herceg
Meghan Markle és a királyi család többi tagja között már az elejétől nem volt zökkenőmentes a kapcsolat: az egykori színésznő nagy hibát követett el.

Meghan Markle több hibát is elkövetett, amikor hivatalosan is belépett a királyi családba - állítja egy királyi szakértő.

Az egykori színésznő azután csatlakozott a királyi családhoz, hogy 2018 májusában hozzáment Harry herceghez. Kevesebb mint két évvel a windsori mesebeli esküvőjük után a pár úgy döntött, hogy elhagyják Angliát, és fiukkal, a most négyéves Archie herceggel az Egyesült Államokba költöznek. A párnak később, 2021 júniusában megszületett a második gyereke, Lilibet hercegnő.

Charles Rae királyi szakértő azzal vádolta Meghant, hogy "hisztizett", miután "nem értette meg a rangsort" a családban. "Ott van az uralkodó, ott van a walesi herceg, aztán ott van mindenki más, de ő akart a sztár lenni, szerintem ez ilyen egyszerű. Aztán fogta magát, és úgy döntött, hogy elmegy Amerikába." 

A szakértő szerint tehát Meghan vágyott a rivaldafényre, a középpontba akart kerülni, amikor 2018-ban csatlakozott a családhoz. Szerinte Meghan nem értette meg, miért nem ő és Harry állnak a hierarchia csúcsán.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.