Kitálalt a királyi család egykori sajtósa: „Harry teljesen más ember lett, mióta megházasosott"

London,,Uk.,30,May,,2017.,Prince,Harry,,Patron,Of,The
Shutterstock/Copyright (c) 2017 B. Lenoir/Shutterstock. No use without permission. - B. Lenoir
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
Négy éve már, hogy Harry herceg elhagyta Angliát és kilépett a királyi család kötelékéből. Azóta az Egyesült Államokban él feleségével és két gyermekével. Korábban sokak számára elképzelhetetlennek tűnt, hogy III. Károly kisebbik fia szembemegy a családjával, ezt erősítette meg Ailsa Anderson, II. Erzsébet királynő korábbi sajtótitkára, aki szerint Harry gyökeresen megváltozott, mióta elvette Meghant.

Anderson elmondta, hogy ő teljesen más embert ismert meg Harry herceg személyében, amikor még II. Erzsébet sajtótitkára volt. A brit média is kedvelte őt, katonai szolgálata és az Invictus Games megalapítása a nemzet kedvencévé tette. Azonban mikor megismerkedett Meghannel és megházasodtak, más emberré vált és már alig lehet ráismerni egykori önmagára. 

"Emlékszem rá, hogy Harry nem tudott rosszat tenni, a nemzet hőse volt, egy elhivatott, a hazáját szolgáló fiatal, akinek nem akart a média keresztbe tenni"

 - magyarázta Anderson.

Hozzátette, a magánéletben egy igazán bájos, vicces és érdekes embert ismert meg Harryben és szomorúan látja, hogy mi lett belőle.

Bár a britek bíznak abban, hogy Harry egyszer visszatér és rendezni tudja kapcsolatát az édesapjával és a testvérével, most azonban kiderült, hogy ő nem egészen így gondolja. Sajtóértesülések szerint Harry megváltoztatta a lakóhelyét, végleg áttette székhelyét az Egyesült Államokba.  

Károly király tavaly márciusban kérte meg kisebbik fiát és Meghan Markle-t, hogy ürítsék ki egykori házukat, amit a néhai királynő adományozott nekik 2018-ban, miután összeházasodtak. Harry a költözés óta csak rövidke látogatásokat tett az Egyesült Királyságba.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.