Veronai buszbaleset: Meghalt az egyik súlyos sérült, akit a Honvédkórházban ápoltak

Forrás: AFP/Handout -
veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a veronai busztragédia egyik súlyos sérültje, akit a Honvédkórházban ápoltak. A hírt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja közölte az MTI-vel.

Meghalt szerdán a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérülésekkel kezelt sérültje, akit a budapesti Honvédkórházban ápoltak.

A veronai busztragédia Forrás: AFP/Handout

Úgy tudni, az 50 év körüli férfi gépi lélegeztetés mellett altatásban, nagyon súlyos koponya- és mellkasi sérülésekkel került a kórházba. A férfit repülővel hozták Ferihegyre még február végén, majd onnan mentőautóval a Honvédkórház sürgősségi osztályára szállították. Állapota a szállítás alatt végig stabil volt.

Mint ismeretes, a magyar autóbusz január 20-án, Verona közelében szenvedett balesetet. A busz egy franciaországi sítáborból hozta volna haza a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjait. Tizenhatan azonnal meghaltak, sokan megsérültek. Mostanra 17-re emelkedett a halálos áldozatok száma.

Veronai buszbaleset: kitüntették a mentés vezetőithttp://www.life.hu/news/20170308-veronaban-kituntettek-a-mentes-vezetoit.htmlKitüntetést kaptak azok, akik részt vettek a veronai buszbaleset után a mentésben, és az áldozatok megsegítésében. "Szavakkal megköszönni ilyen segítséget nem lehet" - mondta Szijjártó Péter, aki átadta az ezüst emlékplaketteket hősöknek. News--Lehet, hogy emberi mulasztás okozta a veronai buszbalesetet?http://www.life.hu/news/20170303-emberi-mulasztas-allhat-a-veronai-buszbaleset-hattereben.htmlAz olasz hatóságok vizsgálatai szerint a sofőr mulasztása okozta a tragikus balesetet. News--Veronai buszbaleset: az áldozatok hozzátartozóinak tízmilliós kártérítés járhathttp://www.life.hu/news/20170217-tobb-tizmillios-karterites-jarhat-a-veronai-aldozatok-hozzatartozoinak.htmlMint ismeretes, a veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. Lapinformációk szerint az áldozatok hozzátartozói akár több tízmilliós kártérítést is kaphatnak, ha az olasz jog alapján perelnek. News--Veronai buszbaleset: feleségét és fiát is elveszítette András http://www.life.hu/news/20170216-veronai-buszbaleset-feleseget-es-fiat-is-elveszitette-andras-karatemester.htmlElőször és utoljára szólalt meg a veronai buszbaleset egyik túlélője, András. A férfi ma még úgy érzi, büntetés a sorstól, hogy ő életben maradt, ugyanis feleségét és fiát elveszítette a szörnyű éjszakán. News--Hosszú felépülés vár a veronai buszbaleset súlyos sérültjérehttp://www.life.hu/news/20170215-honvedkorhaz-hazahoztak-veronabol-a-sulyos-egesi-serulesekkel-kezelt-beteget.htmlHazahozták Veronából és a Honvédkórházban kezelik tovább a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérüléseket szenvedett sérültjét - közölte Tamás Róbert, az intézmény orvosigazgatója szerdán sajtótájékoztatón. News--Veronai buszbaleset: a busztársaság vezetője cáfolja, hogy volt póttankhttp://www.life.hu/news/20170215-a-busztarsasag-vezetoje-cafolja-hogy-volt-pottank.htmlÚjabb feltételezés kapott szárnyra a veronai buszbalesetről, miszerint a busz elejébe illegálisan építettek egy póttankot. A busztársaság vezetője, Czakó Tibor cáfolta ezeket a híreszteléseket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.