Titokzatos módon hunyt el a fiatal pár

Forrás: Facebook/Courtney Hulet -
halál öngyilkos dráma News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michigan-i otthonukban holtan találtak a fiatal házaspárra, a 28 éves Cameron Huletre és 20 éves feleségére, Courtney-ra. Haláluk körülményei azonban igen érdekesek. 

A fiatal pár élete jó ideje szörnyű volt, elvesztették ugyanis a gyerekeik feletti felügyeleti jogot - erről számolt be a pár családja. A házaspárra nem sokkal azután találtak rá a Michigan-i lakásuk padlóján, hogy elvették tőlük két kisfiukat.

Forrás: Facebook/Courtney Hulet

Cameron anyja, Cheryl Harris elmondta, a fia nem volt jó passzban azóta, amióta 4 hónapos és 1 éves gyerekük felügyeleti jogát elvették tőle és párjától. Az asszony a fiatalok halála előtt pár nappal beszélt fiával telefonon, és elmondta, kifejezetten depressziósak voltak a fiatalok, de kizártnak tartja, hogy véget vetettek volna életüknek.

Forrás: Facebook/Courtney Hulet

Cameronnak állítólag volt baja a törvénnyel, ezért is vehették el a gyerekeiket. Ismerőseik szerint azonban rendes férj volt a férfi, 2 állása is volt egyszerre.

A hatóságok azt elmondták, Cameron és Courtney nagyjából egy időben haltak meg, közvetlenül vacsora után.

Marihuánát találtak ugyan náluk, ám azt valószínűleg eladásra készíthették...

Apja gyerekkorában elrabolta a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20161024-gyerekkoraban-sajat-apja-rabolta-el-a-terez-koruti-robbantot.htmlA Teréz körúti robbantónak hányatott gyermekkora volt, még a Csellengőkben is szerepelt, hiszen a saját apja elrabolta őt. Incze Zsuzsa az eltűnt gyerekekkel foglalkozó műsor producere ismeri a történetüket, könyvében is ír a család drámájáról. NewsOrigoHosszú Katinka öt aranyat szerzett Szingapúrbanhttp://www.life.hu/news/20161022-hosszu-katinka-uszo-ot-aranyat-szerzett-szingapurban.htmlÖt arany- és egy ezüstérmet szerzett Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, a verseny szombati zárónapján. NewsAFPFegyveres rablás történt egy belga bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20161022-fegyveres-rablas-egy-belga-bevasarlokozpontban-rendorok-menekitettek-ki-embereket.htmlRendőrök menekítettek ki embereket egy bevásárlóközpontból szombaton egy fegyveres rablás idején a belga fővárostól, Brüsszeltől mintegy 60 kilométerre délre fekvő Chatelineau településen - jelentette a helyi sajtó. News--Halálra égett egy idős férfi Gödönhttp://www.life.hu/news/20161022-halalra-egett-egy-idos-ferfi-godon-egy-elszenesedett-holttestet-talaltak.htmlEgy idős férfi elszenesedett holttestére bukkantak szombat reggel Gödön, a Kálmán utca egyik lakásában - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. News--Horrorbaleset Ferihegynél - Nyolc sérült vanhttp://www.life.hu/news/20161023-brutalis-harmas-karambol-ferihegynel-nyolc-serult-egy-eletveszelyes.htmlHármas karambol történt vasárnap reggel Ferihegynél. Az ütközésben nyolcan megsérültek, egyikük életveszélyesen. News--A Csellengőkben is keresték anno a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20161022-a-csellengokben-is-kerestek-anno-a-terez-koruti-robbantas-gyanusitottjat-laszlot.htmlViharos gyermekkora lehetett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának. Olyannyira, hogy az ő és lánytestvére fotója még a Csellengők című, eltűnt gyermekekről szóló műsorban is szerepelt egykor. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.