Pokolgép robbant Brüsszelben

bomba robbantás Brüsszel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokolgép robbant hétfőn hajnalban a brüsszeli kriminológiai intézetben, de az épület még üres volt, így nem sérült meg senki.

Egy gépkocsi körülbelül három órakor áttörte az épület parkolójának sorompóját, majd valakik felrobbantottak egy pokolgépet az intézet laboratóriumainak a közelében, és ennek hatására tűz keletkezett - közölte a tévé.

Brüsszelben folyamatos a készültség Forrás: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Megszületett az egykori gyereksztár második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160828-ketszeres-anyuka-lett-anna-chlumsky.html2 gyermek után is imádja egymást Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/csalad/20160828-2-gyermek-utan-is-imadja-egymast-emily-blunt-es-john-krasinsky-szinesz.htmlKétség sem férhet hozzá: Chrissy Teigen most a legdögösebb anyukahttp://www.life.hu/trend/20160828-chrissy-teigen-modell-john-legend-kedvese-most-a-legdogosebb-anyuka.htmlApa-fiú napot tartott Justin Timberlake és a kis Silashttp://www.life.hu/csalad/20160828-apa-fiu-napot-tartott-justin-timberlake-zenesz-es-a-kis-silas.htmlHoppá! Vörös rózsát kapott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-voros-rozsat-kapott-mihalik-eniko-modell.htmlPalvin Barbival szelfizett Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-palvin-barbi-modellel-szelfizett-eder-krisztian-fotos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.