A szülők fizettek azért, hogy a HIV fertőzött férfi elvegye gyermekük szüzességét

Forrás: Dreamstime -
betegség szexmunkás AIDS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eric Aniva munkáját tekintve "hiéna". Malawiban ugyanis így nevezik azokat a férfiakat, akiknek azért fizetnek a szülők, hogy elvegye lányaik szüzességét. Erőszakkal. 

A Malawiban élő konzervatív családok tagjai számtalanszor igénybe vették Eric Aniva szolgáltatásait. A férfi ugyanis hiéna, ami annyit tesz, hogy a lányok első menstruációját követően pénzt kap azért, hogy

elvegye a szüzességüket.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A fiatalok között főleg 10-12 éves kislányok voltak, ám a legrosszabb, hogy Eric Aniva régóta HIV- fertőzött, és a beavatási szertartások során

sosem használt óvszert.

Az elnök kérésére elfogták a férfit, aki bevallotta, hogy 1985 óta dolgozik hiénaként, ám arról, hogy elkapta a nagy eséllyel halálos betegséghez vezető vírust, nem tájékoztatta a szülőket.

Aniva egyébként a munkája mellett teljesen hétköznapi életet él két feleségével és gyerekeivel. Legalábbis élt, amíg rácsok mögé nem került - számolt be a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.