Három és fél évesen kapták vissza a szülők elcserélt kislányukat

Forrás: Thinkstock -
gyerekek elcserélt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három és fél évesen visszakerült vérszerinti szüleihez hétfőn két vietnami kislány, akit születésekor cseréltek el a déli Binh Phuoc tartomány egy kórházában.

A kislányok 2013. január 10-én születtek, mindketten háromkilósan, és figyelmetlenségből cserélték fel őket. A gyermekcserére úgy derült fény, hogy az egyik kislány nagyapja egy másik faluba látogatott, és ott felfigyelt egy gyermekre, aki kiköpött mása volt saját lányának. A két család ezután DNS-vizsgálatokat végeztetett, amelyek igazolták gyanújukat.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock


A Binh Long városi kórház elismerte hibáját, bocsánatot kért, és 20 millió dong (255 ezer forint) fájdalomdíj megfizetését, valamint a DNS-vizsgálatok költségének megtérítését ajánlotta fel a családoknak, amelyek azonban elutasították a túl alacsonynak talált összeget, és perre készülnek.
Az egyik apa elárulta, hogy az elmúlt években mindvégig kételkedett felesége házastársi hűségében, mert a gyermek, akivel hazatértek a kórházból, egyáltalán nem hasonlított egyikük családjára sem.

Harmincöt év börtönt kapott minden idők egyik legnagyobb drogdílerehttp://www.life.hu/news/20160726-harmincot-ev-bortont-kapott-minden-idok-egyik-legnagyobb-drogdilere-daniel-barrera-barrera.htmlHarmicöt éves börtönbüntetést szabott ki helyi idő szerint hétfőn egy manhattani bíró a kolumbiai Daniel Barrera Barrerára, aki "El Loco" vagyis az őrült néven volt ismert a kolumbiai alvilágban. News--Megtette "utolsó körét" az Uberhttp://www.life.hu/news/20160723-az-uber-kozossegi-szemelyszallito-az-utolso-kor-elnevezesu-demonstracioja-budapesten.htmlAz Uber közösségi személyszállító Az utolsó kör elnevezésű demonstrációt tartott Budapesten.News--Felmérés: A nevettetők korábban halnak mint a vígjátéki vagy drámai színészek - Megfejtették, mi lehet az okahttp://www.life.hu/news/20160723-a-nevettetok-korabban-halnak-mint-a-vigjateki-vagy-dramai-szineszek.htmlA felmérések szerint a humoristák korábban halnak meg, mint a vígjátékokban, illetve drámai szerepekben feltűnő filmszínészek. News--Két hét alatt gyűjtötte össze az ÖSSZES pokémont egy New York-i játékoshttp://www.life.hu/news/20160723-ket-het-alatt-gyujtotte-ossze-az-osszes-pokemont-egy-new-york-i-jatekos-gyujtemenye-az-etalon.htmlCsupán két hétbe telt egy New York-i játékosnak, mire összeszedte az összes pokémont a Pokémon Go játékban. Igaz, nem sokat pihent közben. NewsOrigoHalottat találtak egy gyorsétteremben - Már 3 napja ott lehetetthttp://www.life.hu/news/20160723-csaknem-harom-nappal-halala-utan-fedeztek-fel-egy-ferfi-holttestet-egy-ausztral-gyorsetterem.htmlCsaknem három nappal halála után fedezték fel egy férfi holttestét egy ausztrál gyorsétterem mosdójában; a rendőrség vizsgálja, hogyan fordulhatott elő az eset - jelentette szombaton a helyi média. News--Szívszorító: így búcsúzik Somló Tamástól fiahttp://www.life.hu/news/20160719-igy-bucsuzik-somlo-tamastol-az-lgt-es-a-kex-es-az-omega-zeneszetol-fia.htmlSzomorú hírre ébredtünk, kedden reggel, 68 éves korában elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Kollégáinak egy része a Facebookon tett közzé szívbemarkoló sorokat, fia pedig egy közös képpel búcsúzik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.