Boldog születésnapot Ralf Schumacher! 41 éves lett a Forma-1-es legenda öccse

Forrás: AFP/Marcus Brandt -
Forma-1 Michael Schumacher Ralf Schumacher születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher testvére szintén a száguldó cirkusz szerelmese. A ma 41 esztendős Ralf Schumacher 1992-ben kezdte el a pályafutását. 

2000 és 2003 között többször is győzelmet szerzett: stabilan tartotta a 4. és az 5. helyét az összetettben. Az utolsó Williamses éve már nem volt ilyen sikeres, és csak a 9. pozíció volt az övé. Igaz, Franciaországban, Angliában, Németországban, Magyarországon, Belgiumban és Olaszországban sem állt rajthoz az Amerikai Nagydíjon elszenvedett sérülése miatt.

Forrás: AFP/Marcus Brandt

Ralf Schumacher 2008 és 2012 között a DTM-ben küzdött, de ez nem bizonyult elég erős időszaknak. A legjobb szezonjában (2011.) 8. lett két dobogós helyezéssel. Felesége, Cora tavaly kiköltözött a közös villából. A pár 2014 szeptemberében jelentette be a válását, ami nem zajlott zökkenőmentesen. Testvére, Michael Schumacher még 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta Schumi a család svájci házában, speciális körülmények között gyógyul horribilis, heti 40 millió forintos összegért. Állapotáról egyelőre nem érkeznek hírek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.