Tudtad, hogy Észak-Korea játszotta a focivébé döntőjét Portugáliával?

kamu focivébé Kim Dzsong Un döntő Észak-Korea portugál válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A phenjani televízió néhány napja azt állította, hogy az észak-koreai válogatott bejutott a brazíliai focivébé döntőjébe, amelyben Portugáliával játszik. No komment.

Elképesztő agymosás zajlik a Kim Jong Un vezette Észak-Koreában. A televízió híradójában bemutattak egy montázst, amelyből az derül ki, hogy az ország focicsapata – amely ki sem jutott a tornára - a brazíliai focivébén legyőzte az „ősellenség" Japánt (7-0-ra), az Egyesült Államokat (4-0-ra), Kínát (2-0-ra), majd Portugália következik – írja az erdely.ma. Az összeállításban láthatók a „hős" észak-koreai fiúk és persze az ország vezére, Kim Jong Un, amint az észak-koreai válogatottat bátorítja a lelátóról. A nagyon bizarr felvételt alább megnézheted:

Nyilván mindez nem igaz, hiszen a döntőt Németország játszotta Argentínával, a világbajnok pedig a német válogatott lett.

így fogadták hazájukban a világbajnok németeket - nézegess ünneplő szurkolókat és boldog német játékosokat IDE kattintva!

Tömeg, ünneplés, utcabál - Így fogadták hazájukban a világbajnok német válogatottathttp://www.life.hu/news/20140715-a-vilagbajnok-nemet-valogatott-hazatert-braziliabol-a-fociveberol-sokan-unnepeltek-oket.htmlA világbajnok német válogatott hazatért a brazíliai focivébéről, miután1-0-ra legyőzte Argentínát a döntőben. Hatalmas ünneplő tömeg várta őket. Most biztos literszámra folyik a sör...News--Merkel az öltözőben bulizott, sörözött a győztes német válogatottalhttp://www.life.hu/news/20140714-angela-merkel-nemet-kancellar-a-vilagbajnok-nemet-valogatottal-bulizott-az-oltozoben.htmlAngela Merkel német kancellár természetesen ismét a helyszínen szurkolta végig a Németország-Argentína döntőt, majd a világbajnok németekkel partizott az öltözőben. Nagyon kúl!News--Németország nyerte a 2014-es futball világbajnokságot! http://www.life.hu/news/20140713-nyerte-a-2014-es-futball-vilagbajnoksagot-gratulalunk.htmlA 0-0-lal végződő játékidő után a hosszabbítás döntött: a 2x15 perces hosszabbítás 116. percében a német Götze rúgta be a győztes gólt. Ezzel Németország negyedszer vihette haza világbajnoki aranyat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.