Itt a legújabb Trainspotting előzetes, a rajongók már most imádják

film videó előzetes Trainspotting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonegy évvel a legendás kultfilm bemutatója után, jövő januárban a mozikba kerül a Trainspotting folytatása.

Danny Boyle rendezőnek sikerült újra összecsődíteni az eredeti szereplőgárdát, és az első teaser előzetesben kissé viharverten és megőszülve, de ott álldogál a peronon Renton (Ewan McGregor), Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) és Begbie (Robert Carlyle) is, miközben a fülünkbe bekúszik Iggy Pop ikonikus betétdala, a Lust for Life.

Az 1996-os Trainspotting alapjául szolgáló regény szerzője, Irvine Welsh 2002-ben megírta a történet folytatását Pornó címmel, amiben a srácok útja tíz évvel később keresztezi egymást, de a hírek szerint az új film nem ennek a regénynek lesz az adaptációja.

Orvvadászok nyomában a Fekete Mambákkalhttp://www.life.hu/kult/20160726-balogh-boglarka-orvvadaszok-nyomaba-ered-a-del-afrikai-koztarsasagban.htmlA Krüger Nemzeti Park egyik zsúfolt piknikparkjában ülök éppen, elmerülten bámulom, ahogy az éjszakai vadászatról hazatérő denevérek fenn csüngenek a kávézó fagerendái közt, amikor két, katonai ruhába öltözött csinos fekete nő engedélyt kér, hogy leülhessen az utolsó szabadon maradt asztalhoz, az enyémhez. Rádióvevőiket és hullámos szélű vászonkalapjaikat az asztalra rakják, barátságosan biccentenek, majd a kávéjukba kortyolnak. KultOrigoEnnyit változtak a Barátok közt sztárjai az elmúlt 18 évben http://www.life.hu/kult/20160720-baratok-kozt-18-ev-alatt-ennyit-valtoztak-a-sztarok-varga-izabella-varkonyi-andras-szoke-zoltan.htmlAz RTL Klub sorozata 1998. október 26-a óta van képernyőn, 2016. július 21-én érkezik a 8000. epizód. Az első részben feltűnt színészek közül már csak Varga Izabella, Várkonyi András, Szőke Zoltán és Tihanyi Tóth Csaba szerepel, a többiek idővel elhagyták a szériát. Kult--4 dal Somló Tamástól, amiket sosem feledünk: így búcsúzunk a legendátólhttp://www.life.hu/kult/20160719-somlo-tamas-zenesz-emlekere-ime-nehany-kedvenc-dalunk-tole.html68 évesen elhunyt Somló Tamás. A legendás énekes halálával egy igazi legenda távozott a magyar zenei életből. Mi a 4 kedvenc dalunkkal búcsúzunk tőle. Kult--Nyilvánosságra hozták az Idei Emmy-jelöltek névsoráthttp://www.life.hu/kult/20160714-nyilvanossagra-hoztak-az-idei-emmy-jeloltek-nevsorat.htmlKihirdették a 68. Emmy-díj jelöltjeit. A Downton Abbey, a Trónok harca is versenyben van, de megküzd egymással Kirsten Dunst és Felicity Huffman is. A díjakat szeptember 18-án adják át. Kult--Kis hazánk egyik legnagyobb eseménye: megújult az Anna-bálhttp://www.life.hu/kult/20160708-megujult-anna-bal-a-tradicio-eleganciajaval.htmlIdén 191. alkalommal rendezik meg a báli kultúra zászlóshajójaként is emlegetett Anna-bált, ahol idén is a legjelesebb művészek, politikusok, közéleti személyiségek találkoznak. A bálok etalonja számtalan újítással várja a vendégeket 2016-ban, miközben a mai napig megőrizte bájosságát, kedvességét. KultOrigo70 éves lett Sylvester Stallone: az akcióhős, aki pornófilmmel kezdte karrierjéthttp://www.life.hu/kult/20160706-sylvester-stallone-julius-hatodikan-betoltotte-hetvenedik-eletevet-akciohos-aki-pornofilmmel-kezdte.htmlA színész kerek születésnapot ünnepel, július 6-án betöltötte a hetvenedik életévét. Legtöbben az akciófilmjeiből ismerik, holott a rendezés, a forgatókönyvírás, sőt, a festés terén is sikeres. Imád olajfestményeket készíteni és Leonardo Da Vincit személyes hősének tekinti. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.