A leggusztustalanabb dolog, amit a repülőn tesznek az utasok - a légiutas-kísérő kitálal

légiutas-kísérő
Shutterstock -
stewardess légiutas-kísérő repülés
Egy 8-12 órás repülőút minden utast megvisel, sokak még a legelemibb szabályokat sem tartják be.

A coloradói légiutas-kísérő gyakran tesz fel videót a TikTokra a munkájáról, a legtöbben azonban talán azokat a felvételeket nézték és osztották meg, valamint kommentálták, ahol az utasok legbosszantóbb és legundorítóbb szokásairól beszél. 

A legjobban az idegesíti fel, akik nem mosnak kezet a vécéhasználat után, de ugyanúgy kiakad azon is, ha egy utas mezítláb megy a mosdóba, sőt, van, aki ott vágja le a körmét is. A légiutas-kísérő elárulta, hogy a legszigorúbb tiltások ellenére még mindig vannak, akik a mellékhelyiségben rágyújtanak, pedig ezért büntetés is jár, sokan pedig alkoholt próbálnak felcsempészni a fedélzetre, hogy ott ne kelljen pénzt adniuk érte. Előfordul olyan is, hogy valaki az ülés hátsó zsebébe teszi a piszkos pelenkát, sokan pedig nem képsek megfékezni a gyerekeiket. Idegesítő szokásként említi azt, hogy sokan fülhallgató nélkül néznek filmet vagy hallgatnak zenét, ami nyilvánvalóan nagyon sokakat zavar. 

A TikTok-vidókhoz záporoznak a hozzászólások, sokan el sem akarják hinni, hogy létezik, aki a repülőn pedikűrözi a lábát, de egy kommentelő például arról számolt be, hogy látott már a másik ülésen körmöt vágó férfit és olyan nőt, aki utazás közben borotválta a lábát. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.