Mádai Vivien összebújós fotójától te is elolvadsz

fotó szerelem pár Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ragyog a boldogságtól Mádai Vivien, akinek élete kisfiával, Zénóval lett teljes. Most a férjével bújtak össze egy bájos fotó erejéig. 

A csinos műsorvezető és férje, Zoltán harmonikus kapcsolatát nem sínylették meg a gyermeknevelés első, nehéz hónapjai. Egy kisbaba érkezésével olyan váratlan nehézségekkel találják szembe magukat a szülők, amikre nem voltak felkészülve. Mádai Vivien és párja megtalálták a megoldást, hogy a fáradtság miatt ne essenek egymásnak: több időt töltenek együtt és nem bánják, ha ezt meg is kell mutatni a rajongóknak. Hát nem cukik?

@szabozoltandr ⭐️

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által közzétett fénykép,

Válságban van Görög Zita házassága?http://www.life.hu/intim/20160727-gorog-zita-es-koltay-tamas-hazassaga-allitolag-valsagban-van-kulon-is-koltoztek.htmlMég egy éve sincs, hogy a modell úszott a boldogságtól, mikor párja eljegyezte őt. Aztán jött az álomesküvő, de állítólag kapcsolatuk zátonyra futott. A híresztelések szerint már külön is költöztek. Intim--Schmuck Andor feleséget keres!http://www.life.hu/intim/20160726-schmuck-andor-feleseget-keres-nyilvanosan-email-cimen.htmlBarátai aggódnak Schmuck Andorért, hiszen közel az ötvenhez egyedül van. A híresség éppen ezért határozott lépésre szánta el magát: hirdetés útján próbál párt találni. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoDepressziós a vaginád? Íme a gyógyír! (18+)http://www.life.hu/intim/20160725-szexszel-elkerulheto-a-vaginadepresszio.htmlEmlékeztek még arra a Szex és New York részre, amikor Charlotte kiakadt, mondván, hogy depressziós a vaginája? A dolog igenis létezik! IntimOrigoEzekről a sztárokról fantáziálnak a nők önkielégítés közbenhttp://www.life.hu/intim/20160723-ezekre-a-sztarokra-gondolnak-a-nok-maszturbalas-kozben-justin-timberlake.htmlNem feltétlen kell a pasinak is az ágyban tartózkodnia, ha egy nő szexre vágyik. Elég, ha csak a gondolatainkban jelen van. Szexi, kockás has, lélegzetelállító mosoly és háromnapos borosta – ha kicsit megerőltetjük a fantáziánkat, forró lesz a szex egyedül is. Intim--Elcsavarta Vastag Csaba fejét a kolléganője?http://www.life.hu/intim/20160721-vastag-csaba-allitolag-osszejott-kolleganojevel-gorgenyi-fruzsinaval.htmlAlakul a szerelem Vastag Csaba és kolléganője között - legalábbis munkatársaik szerint ez egyértelműen látszik. Az énekes a színpadon ismerkedett meg leendő párjával, először a Grease-ben alkottak szerelmespárt. IntimOrigoPornó? Hírességek őszinte véleménye a felnőtt tartalmakról (18+)http://www.life.hu/intim/20160721-igy-vallanak-a-sztarok-akik-neztek-valaha-pornot-hiressegek-oszinte-velemenye.htmlA pornóipar létezése óta folyamatosan fönnáll a kérdés, hogy az erotikus filmek károsak-e a szexualitásunkra. Úgy tűnik, erre sosem kapunk választ. Egy viszont biztos: kedvenc sztárjaink közül többen is imádják a pornót. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.