Kiderült, mivel akar pénz keresni Meghan Markle: apósa konkurenciája lehet

Getty Images -
üzlet Meghan Markle lekvár
Meghan Markle a múlt hónapban indította útjára új életmódmárkáját. Nagy volt a titok az üzlet körül, most azonban kiderült, a hercegné lekvárral fog kereskedni.

A vállalkozás közösségi oldalait már múlt hónapban létrehozták, de hogy milyen termékeket fog árulni a hercegné, arról semmit sem lehetett tudni - egészen eddig. Meghan Markle a napokban végre piacra dobta első termékét, közeli influenszer barátai vehették először kézbe azt, amin Markle dolgozott.

Tracy Robbins divattervező volt az egyik, akinek a közösségi oldalán megjelent a Meghan által forgalmazott eperlekvár.

„A reggeli, az ebéd és a vacsora most egy kicsit édesebb lett" - írta Robbins az Instagram-sztorijában. Hozzátette, imádja a lekvárt, így nem biztos, hogy megosztja bárkivel is.

Az argentin modell, Delfina Blaquier szintén kapott az eperjamből. A nő Harry herceg közeli barátjának, a pólós Nacho Figueras felesége.

"Az eperlekvár boldoggá tesz" - mutatta meg lekáros kenyerét az Instaramon a modell.

Forrás: https://www.instagram.com/delfinablaquier/

Bár a márka a lekvár mellett sok más terméket is forgalmaz majd, nem szabad elfelejteni, hogy Markle-nak kemény konkurenciát jelenthet férje elhidegült családja. Markle a lekvárforgalmazás ötletét apósától, Károlytól vehette. A király évek óta árulja lekvárját az Egyesült Királyság legjobb élelmiszerüzleteiben, a jameket a cornwalli hercegségének birtokán termett gyümöcsöknől készítik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan lekvárjai az Egyesült Királyságban is megvásárolhatók lesznek-e.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.