Hét percig halott volt egy férfi, majd később festményeken ábrázolta túlvilági élményeit

halál festészet túlvilág kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét percig halott volt, de az orvosok visszahozták az életbe azt a férfit, aki később festményeken elevenítette fel túlvilági élményeit.

Shiv Grewal hat évvel ezelőtt épp vacsorázott, amikor hirtelen szívrohamot kapott. Szerencsére ott volt a felesége, aki azonnal hívta a mentőket, ők pedig a helyszínen újraélesztették a férfit, aki 7 percig gyakorlatilag halott volt.

A kórházban sürgősségi műtétet hajtottak rajta végre és egy hónapig kómában feküdt.

Azóta sikerült felépülnie, de régi munkájával, a színészkedéssel fel kellett hagynia, beszéd- és koordinációs központja ugyanis olyan mértékben sérült, hogy ezt már nem folytathatta.

Elkezdett viszont festegetni és belevágott egy különleges projektbe: vászonra festette mindazt, amit akkor élt ét, amikor halott volt. A 61 éves férfi képeiből Londonban kiállítás is nyílt – számolt be róla a Mirror.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Open Studio quick glimpses during preparation. #art #interior design #sci-fi-art #peckhamfestival

shiv grewal (@artshivinder) által megosztott bejegyzés,

Egészséges kisbabának adott életet a 14 éve kómában fekvő, amerikai nőhttp://www.life.hu/drlife/20190105-egeszseges-kisbabanak-adott-eletet-a-14-eve-komaban-fekvo-amerikai-no.htmlDecember 29-én egészséges kisbabát szült a 14 éve kómában fekvő, arizonai nő. A hatóságok szexuális visszaélés gyanúja miatt nyomoznak. Dr. Life--Rhianna Shaw síbalesetet szenvedett, elmondta, mit látott a halál pillanatábanhttp://www.life.hu/drlife/20190105-rhianna-shaw-sibalesetet-szenvedett-elmondta-mit-latott-a-halal-pillanataban.htmlMaga alá temette a lavinta a 29 éves brit nőt, Rhianna Shaw-t. Húsz percig volt a klinikai halál állapotában, ám a mentők visszahozták az életbe. Most elmondta, hogy mit tapasztalt. Dr. Life--Norvég tudósok áttörést értek el a cukorbetegség gyógyítása terénhttp://www.life.hu/drlife/20190105-norveg-tudosok-attorest-ertek-el-a-cukorbetegseg-gyogyitasa-teren.htmlMás kutatók bevonásával a norvégiai Bergeni Egyetem szakemberei megállapították, hogy a hasnyálmirigyben a szomszédos sejtek képesek átvenni a sérült vagy hiányzó inzulintermelő sejtek funkcióit. Ez áttörést jelenthet a cukorbetegség gyógyításában. Dr. LifeOrigoHazánkban folytatják a fejüknél összenőtt indiai ikrek szétválasztásáthttp://www.life.hu/drlife/20190105-hazankban-folytatjak-a-fejuknel-osszenott-indiai-ikrek-szetvalasztasat.htmlSzámos konzultáció után úgy döntöttek, hogy Magyarországra szállítják a fejüknél összenőtt indiai sziámi ikreket. Itt folytatódik majd a szétválasztás. Dr. Life--Kificamodott Fodor Rajmund ujja az Exatlon Hungary forgatásánhttp://www.life.hu/drlife/20190103-kificamodott-fodor-rajmund-ujja-az-exatlon-hungary-forgatasan.htmlKificamította egyik ujját Fodor Rajmund az Exatlon Hungary első játéknapján. Dr. Life--Most választ kaphatunk: létezik az újraszületés?http://www.life.hu/drlife/20190102-most-valaszt-kaphatunk-letezik-az-ujra-szuletes.htmlAz embereket mindig is foglalkoztatta a kérdés, hogy mi történik velük a haláluk után. A keleti vallások hívei mélyen hisznek abban, hogy miután porhüvelyüket levetették, idővel más testben újraszületnek. A tudomány évszázadok óta próbálja feltárni az igazságot, hogy van-e élet a halál után, de a tudósok valójában még abban sem egyeztek meg, hogy maga a lélek létezik-e. Ugyanakkor a kutatók sok megdöbbentő esetet lejegyeztek, amelyek arra utalhatnak, hogy nem csak egyetlen életünk van. Íme, néhány nyom, ami nem hagyható figyelmen kívül. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.