Közleményt adtak ki Tahi-Tóth László állapotáról

Forrás: József Attila Színház -
Tahi-Tóth László színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, mentő vitte el a színpadról Tahi-Tóth Lászlót, miután szombat este váratlanul rosszul lett a József Attila Színház színpadán.

A Jászai Mari-díjas színművész állapotáról vasárnap délután az alábbi közleményt juttatta el a 24.hu szerkesztőségéhez a színház:

"Tahi-Tóth Lászlót, a Vígszínház színészét a József Attila Színházból mentő szállította kórházba január 21-én, szombaton este. A Jászai Mari-díjas színművész a Hattyúdal című előadásban Tamburás szerepét alakította, amikor rosszul lett a színpadon. A művész hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot: az előadást végigjátszotta. Tahi-Tóth László állapota stabil, jelenleg megfigyelés alatt tartják."

Nemcsák Károly és Tahi-Tóth László a Hattyyúdal c. darabban Forrás: József Attila Színház

Ezidáig nem derült ki, hogy mi okozta Tahi-Tóth László rosszullétét, és hogy kórházi kezelése befolyásolja-e a József Attila Színház vagy a Vígszínház műsorát.

Tahi-Tóth 72 éves. 1966-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, és azóta a Vígszínház tagja. Színdarabok mellett számos filmben és tévéjátékban szerepelt.

Premenstruációs szindróma: amikor a menzesz egyet jelent a pokollalhttp://www.life.hu/drlife/20170119-premenstruacios-szindroma-ellen-mit-lehet-tenni.htmlÁllandó hangulatingadozások, feszültség és idegesség – egyelőre megoszlanak az adatok arról, hogy a nőknek pontosan hány százalékát is érintik a premenstruációs szindróma, más néven PMS tünetei. Te is tapasztalod magadon a tüneteket? Olvass tovább! Dr. LifeOrigoSérülése miatt akár véget is érhet az olimpiai ezüstérmes Imre Géza pályafutásahttp://www.life.hu/drlife/20170122-serulese-miatt-veget-is-erhet-imre-geza-palyafutasa.htmlSúlyos deréksérüléssel küzd Imre Géza, az olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőröző. Ez akár azt is jelentheti, hogy véget ér a sportoló pályafutása, de jelenleg az a legfontosabb számára, hogy felépüljön. Dr. Life--Testén kívül van a hétéves kislány, Virsaviya Borun szíve (18+)http://www.life.hu/drlife/20170122-testen-kivul-van-virsaviya-borun-szive.htmlSúlyos rendellenességgel született a hétéves Virsaviya Borun, szíve a testén kívül helyezkedik el. Az orvosok nem jósoltak neki hosszú életet, már abban sem voltak biztosak, hogy a születését túl fogja élni. A kislány azonban már hétéves és anyukája azért harcol, hogy áteshessen egy életmentő műtéten. Dr. LifeOrigoGundel Takács Gábor síbalesetet szenvedett, meg kellett operálnihttp://www.life.hu/drlife/20170122-gundel-takacs-gabort-sibaleset-miatt-meg-kellett-operalni.htmlGundel Takács Gábor felkötött karral vezette a Maradj talpon! adását. A műsorvezető röviden tájékoztatta a nézőket arról, hogy mi történt vele: balesetet szenvedett, ami miatt meg kellett operálni. Dr. LifeOrigoMentővel vitték kórházba Tahi-Tóth Lászlót a József Attila Színházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170122-eloadasan-lett-rosszul-tahi-toth-laszlo.htmlSzombat esti előadásán rosszul lett Tahi-Tóth László, a színművészt mentővel szállították kórházba. A szomorú hírt a színház is megerősítette. Dr. LifeOrigo48 centi hosszú a világ legnagyobb pénisze (18+)http://www.life.hu/drlife/20170120-cabrera-szerint-az-ove-a-legnagyobb-penisz.htmlRoberto Esquivel Cabrera hatalmas szerszámmal éli a mindennapjait, de bármennyire is furcsán hangzik, ő egyáltalán nem boldog ettől. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.