Elképesztően lefogyott Balázs Fecó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Somló Tamás fogyás Balázs Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész soványsága Somló Tamás temetésén tűnt fel az embereknek.

"Köszönöm az aggódásokat, valóban le vagyok fogyva, mert az elmúlt három hónap sok idegeskedéssel telt, sokat stresszeltem. Amúgy is hajlamos vagyok rá, a szakma kikészítette az évek alatt az idegrendszeremet. De jó úton haladok, hogy felhizlaljam magam. A cél, hogy felszedjek öt kilót, akkor újra versenysúlyomnál leszek" – mesélte a Vasárnapi Blikk kérdésére Balázs Fecó, akin májusban bypassműtétet hajtottak végre, és az orvosok augusztusig teljes életmódváltásra ítélték. Máshogy eszik, és a mindennapi mozgást is be kellett iktatni napirendjébe.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Elég sok szénhidrátot eszem, amit amúgy nem tennék. Nagyon sok a sütemény, a különböző kenyérfélék és köretek, ugyanakkor jóval kevesebb a tányéromon a zöldség és a gyümölcs. Csak olyat eszem, ami hizlal, emellett minden reggel két deci protein­italt is legurítok. Az orvosom mondta, hogy a mindennapos mozgás nem ártana, így arra is rávettem magam. Vagy kutyát sétáltatok, vagy szobabiciklizek, de gyógytornász is jár hozzám. A szobabiciklizést nagyon szeretem, általában fél órát tekerek. Nem néztem még, milyen messzire jutnék el, mert általában focimeccset vagy filmet nézek közben" – tette hozzá.

Másként lesznek rosszul a hidegtől és a melegtőlhttp://www.life.hu/drlife/20160719-a-hidegfront-es-a-melegfront-sulyos-szivproblemakat-okozhatnak.htmlMíg a melegfront növelheti az infarktusok számát, addig a hidegfront ritmuszavarokat okozhat az erre érzékenyebbeknél. Dr. Life--Sportolj a ciklusod szerint! Így befolyásolja az erőnlétedet a menstruációhttp://www.life.hu/drlife/20160722-a-menstruacios-ciklus-igy-befolyasolja-az-eronletedet-igy-sportolj-alatta.htmlHol úgy érzed, akár a maratont is képes lennél lefutni, hol pedig alig bírsz többet három felülésnél? Ha te is az edzés közben állandóan változó energiaszintre panaszkodsz, akkor jó, ha tudod: valószínűleg a hormonjaid űznek tréfát veled. Dr. LifeThinkstockPisipara: ezért nem kell szégyellned magad, ha felnőtt létedre bevizelszhttp://www.life.hu/drlife/20160722-az-emberek-harmada-vizelte-mar-ossze-magat-nevetteben.htmlEgy kutatás összesen 2 ezer felnőttet vizsgált, és kiderült 35 százalékuknak van valamilyen húgyhólyag problémája. Megkérdezettek fele azonban túlzottan is szégyelli a problémát ahhoz, hogy orvoshoz merjen fordulni vele, de még a szeretteinek sem számol be a gondról. Dr. LifeThinkstockHujber Ferenc kórházba került? - A színész azt nyilatkozta, jól vanhttp://www.life.hu/drlife/20160722-elkepeszto-hujber-ferenc-ismet-korhazba-kerult.htmlLapinformációk szerint Hujber Ferenc újra kórházba került. A hírek szerint csütörtökön éjjel lett rosszul. A színész a Life.hu-nak nyilatkozott: azt állítja, jól van. Dr. Life--A legkellemesebb fájdalomcsillapító: így leszel egészségesebb az orgazmustólhttp://www.life.hu/drlife/20160719-a-szex-es-az-orgazmus-egeszsegre-gyakorolt-jotekony-hatasai.htmlA rendszeres szex és a közben átélt orgazmus hatásairól már sokan sokfélét megírtak. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a tényeket, amelyek igazolják egészségünkre kifejtett jótékony hatásait. Íme, 7 ok, amiért megéri gyűrögetni azt a bizonyos lepedőt. Dr. Life--Napi plasztikrém: Madonna lett a női Frankensteinhttp://www.life.hu/drlife/20160722-az-57-eves-popdiva-madonna-ismet-megmuttette-magat.htmlKöztudott, hogy Madonna törzsvendégnek számít a plasztikai sebészeten, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Ismét kés alá feküdt, és megműttette a nagy valószínűséggel utolsó eredeti testrészét is... Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.